Ante Ljubić: San mi je zaigrati za prvi tim Zrinjskog

Ante Ljubić, Stadion HŠK Zrinjski, kadeti
Porazgovarali smo sa Antom i evo što kaže za naš portal HERCEGOVINA.info.

Kao prvo predstavi se našim čitateljima?

Pozdrav vama i svim čitateljima portala. Ja sam Ante Ljubić i dolazim iz Biograca, malog naselja u blizini Širokog Brijega.

Od kada se baviš treniranjem nogometa, i koje si sve kategorije prošao?

Nogomet sam počeo trenirati sa 7. godina u NK Dinari iz Knina, gdje sam živio do 13. godine. Također sam igrao i u malom seoskom klubu NK Blato Ljuti Dolac.

Što za tebe znači igranje i treniranje nogometa u Zrinjskom?

Za mene je igranje i treniranje u Zrinjskom velika čast jer sam Zrinjski oduvijek smatrao velikim klubom i pratio sam njihove rezultate od malih nogu.

Počele se pripreme za nastavak sezone, pa koliko kadeti mogu u nastavku prvenstva?

Pripreme su počele, sve je odlično za sada, pripremamo se za to da se podignemo za koje mjesto na ljestvici. Iako smo loše plasirani napravili smo odlične rezultate prkosili smo i najjačim momčadima, vjerujem da su se svi namučili sa nama.

Ima li neka utakmica koju si igrao a da ti je ostala u najboljoj uspomeni?

Nemam neku utakmicu koja mi je posebno ostala u sjećanju. Sve su mi utakmice ostavile po neki trag i nešto sam naučio na svakoj od njih.

Ima l mladi nogometaš kao ti slobodnog vremena i kako ga provodiš?

Nemam baš slobodnog vremena,školu pohađam u Širokom Brijegu tako da stalno putujem. Čak malo vremena provodim i kod kuće, a i to malo iskoristim na učenje ili treniranje.

Većina mladih nogometaša sanja da obuče dres prvog tima Zrinjskog. Da li su to i tvoji snovi?

Naravno da mi je san zaigrati za prvi tim Zrinjskog. Pogotovo od kad treniram ovdje, shvatio sam da je ovo jedna velika obitelj i želio bih biti dio nje što duže.

Evo vidimo da su na pripremama s prvim timom i mladi igrači iz juniorskog pogona. Da li to veči poticaj vama da bolje radite i trenirate?

Naravno da mi je poticaj što su juniori otišli na pripreme s prvim timom da još više treniram i jako mi je drago, pogotovo zato što su oni moji prijatelji i izvan terena. Ovim putem bi i želio čestitati Josipu Miketeku i Marijanu Ćavaru na potpisanom ugovoru.

Evo za kraj poruka navijačima?

Navijači, dođite i bodrite nas u što većem broju. Što vas je više uz nas,lakše nam je igrati.

HERCEGOVINA.info