FOTO  HKK Zrinjski: Sutra utakmica sa KK Bosna

tiskovna
U tu svrhu je organizirana tiskovna konferencija na kojoj su se nazočnim novinarima obratili pomoćni trener Miran Pehar, te košarkaši Ali Demić i povratnik u klub Ivica Petrić.

S obzirom da se u dvorani na Bijelom Brijegu igra turnir u malom nogometu košarkaši Zrinjskog imali su problema s terminima za treniranje, ali će ipak sve učiniti da u sutrašnjoj utakmici prekinu niz od tri poraza.

Mi treniramo u teškim uvjetima, odnosno treniramo samo dva sata samo dva sata i petnaest minuta između utakmica, a toliko treninga ima ozbiljan klub u samo jednom danu. Nismo se u stanju baviti protivnikom, bavimo se sami sobom da iskoristimo to što imamo. Dati ćemo sve od sebe da prekinemo negativnu seriju rezultata, i ne vidim razloga da to ne učinimo, rekao je Miran Pehar.

Ali Demić je igrao za Bosnu i o svom bivšem klubu je rekao: Oni u Mostar dolaze rastrećeni, na dnu su ljestvice i nemaju što izgubiti. Mi s druge strane želimo pobjediti, te se vratiti među 4-5 najboljih ekipa.

Povratnik u klub Ivica Petrić je rekao: Mi protiv svakoga na svom terenu idemo na pobjedu, pa tako i sutra protiv Bosne. Ja jedva čekam utakmicu i povratak na parket, jer mjesec dana nisam igrao košarku.

Utakmica HKK Zrinjski-KK Bosna igra se sutra u 20 sati u dvorani na Bijelom Brijegu.

HERCEGOVINA.info