HKK Zrinjski: Plemići sutra dočekuju KK Građanski

tiskovna
...dočekuju KK Građanski iz Bijeljine. Susret je to klubova koji imaju ambicije plasirati se u doigravanje i upravo će možda sutrašnji meč biti odlučujući za neku od momčadi.

U tu svrhu u Sportskom savezu Mostara je održana tiskovna konferencija na kojoj su se nazočnim novinarima obratili Miran Pehar pomoćni trener, te košarkaši Ivan Jurković i Daniel Zovko.

"Utakmica s Građanskim ima veliku važnost za nas. Pobjedom protiv izravnog konkurenta napravili bi veliki iskorak prema plasmanu u Ligu 6. Ja mislim da smo kvalitetnija ekipa od suparnika, i sutra će slaviti ekipa koja bude bolje igrala obranu, i tu je po meni ključ našeg uspjeha", istakao je Miran Pehar.

"Moramo ozbiljno pristupiti utakmici, odigrati kvalitetnu obranu i onda pobjeda ne bi trebala doći u pitanje", rekao je Ivan Jurković.

Slično misli i Daniel Zovko koji je kazao: "Samopouzdanje nam je naraslo nakon tri pobjede uzastopnio, i nadam se da nećemo u subotu prekinuti taj pobjednički niz".

Plemići su utakmicu u prvom dijelu prvenstva izgubili rezultatom 86:79, i sutra bi im trebala pobjeda od osam koševa razlike u slučaju da obije momčadi prvenstvo završe sa istim brojem bodova.

Utakmica HKK Zrinjski-KK GrađanskI igra se u sutra (subota) u 18 sati u dvorani na Bijelom brijegu, a ulaz je slobodan.

Ova najava je ujedno i poziv navijačima da dođu sutra u dvoranu na Bijeli Brijeg podržati Plemiće.

HERCEGOVINA.info