FOTO  HKK Zrinjski: Dat ćemo sve od sebe da sutra svladamo Bosnu pred našim navijačima

HKK Zrinjski, KK Bosna, hrvoje vlašić, Vedran Princ, ljubo šamadan
Utakmica je to u kojoj se sastaju dvije prvoplasirane momčadi lige, i tu svrhu danas je u prostorijama Sportskog saveza Mostara održana tiskovna konferecija HKK Zrinjski.

Nazočnim novinarima obratili se trener Hrvoje Vlašić, kapetan Vedran Princ i Ljubo Šamadan.

Ovo je derbi kola, a s obzirom na prikazano i ovog dijela prvenstva istakao je na početku trener Vlašić i naglasio da se sastaju dvije za sada najbolje momčadi u domaćoj ligi. Bosna je ozbiljna ekipa, imaju veliku širinu od 11. igrača koji se rotiraju u svakoj utakmici. To je njihova snaga i oni igraju tako da traže grešku protivnika, i to kažnjavaju. Mi smo agresivniji i napadamo odma, vršimo pritisak iz koga tražimo greške protivnika. Bit će zanimljiva utakmica, igramo kući, pripremili smo se bez obzira na probleme koje smi imali ovaj tjedan. Ostali smo bez Zovke koji je na pripremama reprezentacije, a on nam je zaštićeno godište i to će nam stvarati određene probleme. Bez obzira na sve želimo sutra izađi na teren i dati sve od sebe. Među nama vlada jedna odlična atmosfera, i ja se nadam da će nas to krasiti i u utakmici protiv Bosne, rekao je Vlašić.

Derbi prvenstva u kojoj se sastaju prve dvije ekipe. Mi smo u dobroj seriji i na nama je da damo sve od sebe da probamo nastaviti ovaj naš san, jer lijepo je biti u vrhu i lijepo je čuti da se u gradu priča o košarci. Nadam se da će se dvorana napuniti i da ćemo imati podršku svojih navijača koji će nam biti vjetar u leđa, a na nama je da damo svoj maksimum na parketu i da probamo zamijeniti se ma vrhu sa Bosnom. Mi smo favoriti na svom parketu i tako ćemo se postaviti i nadam se na kraju slaviti sa našim navijačima rekao, je kapetan Princ.

Atmosfera je odlična. Mi trebamo gledati sebe i našu igru, i ja mislim da će to biti dovoljno da dobijemo ovu utakmicu, kazao je Ljubo Šamadan.

Na kraju su trener i igrači još jednom pozvali navijače da dođu sutra podržati Zrinjski u važnoj utakmici protiv Bosne koja se istaknimo još jednom igra u 19. sati u dvorani na Bijelom Brijegu.

HERCEGOVINA.info