EP u košarci: BiH- Makedonija 62:54

Prgled današnjeg dana nakon prvih mečeva Eurobasketu 2013

Igrači BiH su bili očito bili u grču a kako i ne bi kad je ova utakmica odlučivala daljnju sudbinu nacionalne selekcije Bosne i Hercegovine .
Da dobijena "tehnička greška" nikada nije dobro došla pogotovo u prelomnim trenucima utakmice, ovaj put se pokazalo kao netočna tvrdnja jer trener Aco Petrović ih je dobio čak 2. i bio isključen što je imalo dodatni stimulans na sve košarkaše Bosne i Hercegovine.Isključenjem trenera Petrovića BiH je dobila krila i u izuzetnim zalaganjem u zadnjoj četvrtini više nego zasluženo svladala ekipu Makedonije

Teletović je susret završio sa 22 poena i sedam skokova, ali epitet igrača utakmice definitivno ide maestralnom Nihadu Đedoviću, 20 koševa, sedam skokova i šest asistencija.
Kod ekipe Makedonije McCaleb je ubacio 19, a Antić 17 koševa..

Velika Britanija - Njemačka 81 : 74

Košarkaši Velike Britanije na Eurobasket stigli su kao autsajderi, no nakon četiri kola imaju dvije pobjede. Danas su sa 81:74 izborili pobjedu nad Njemačkom.

Njemačka i Rusija definitivno razočarenje Eurobasketa 2013.


Poljska - Španjolska 53: 89

Raspoložena Španjolska lakoćom je nadigrala u četvrtom kolu skupine C Poljsku i slavila je 89:53. Poljaci su na kraju još i dobro prošli s obzirom da je prednost Španjolske iznosila i ogromnih plus 48.

Danas još igraju :


Finska - Rusija

Ukrajina - Francuska

Srbija - Latvija

Češka - Gruzija

Grčka - Italija

Izrael - Belgija

Litva - Crna Gora

Slovenija - Hrvatska

Švedska - Turska


HERCEGOVINA.info