Direktor Cibone: “Hercegovci podjednako vole Cibonu i Široki. Prvo Cibonu, pa tek onda Široki”

HKK Široki, KK Cibona, KK Cibona, HKK Široki, ABA liga
Tomislav Zubčić i dalje je na kućnoj njezi nakon što mu je Zadrov Amerikanac Mason prošlog vikenda slučajno izbio tri zuba, pa će u subotu protiv Širokog (17 sati) u sastavu biti 16-godišnji Marko Arapović.

Svi ostali igrači, zajedno s upravom, u klubu Roko pokraj Studentskog doma Stjepan Radić došli su na kavu studentima, fotografirali se s njima i potpisivali autograme te podijelili stotinjak ulaznica za utakmicu. S obzirom na broj studenata iz Hercegovine na popularnoj ‘Savi', postoji ‘opasnost' od velikog broja gostujućih navijača.

- Ma ne, svi Hercegovci podjednako vole i Cibonu i Široki. Zapravo, prvo Cibonu, pa tek onda Široki - nasmijao se direktor Zdenko Antunović, koji je i sam Hercegovac.

Pavle Marčinković prisjetio se prošlosezonskog okršaja sa Širokim.

- Lani je dvorana bila stvarno ugodno popunjena, ali tek kad smo počeli zabijati i mi i oni vidjelo se koliko ima čijih navijača. Ipak, siguran sam da će biti više naših. Ovo je super akcija, naša PR služba stvarno dobro radi, sviđaju mi se ovakve sitnice kojima promoviramo klub i sebe kao igrače - rekao je Zadranin te dodao:

- Sve smo bolji iz kola u kolo i ako odigramo kako znamo, pobjeda ne bi smjela doći u pitanje.

24sata.hr