Trinaest broćanskih karatista nastupit će na Balkanskom prvenstvu u Crnoj Gori

crna gora, karate, Europsko prvenstvo
...će ukupno trinaest natjecatelja iz tri karate kluba s područja naše općine. Zahvaljujući odličnim rezultatima u protekloj sezoni plasman na ovo prestižno međunarodno natjecanje izborilo je 5 članova KK Brotnjo i po 4 člana KK Hercegovina i KK Međugorje.

Dvadeseto Balkansko prvenstvo za djecu organizira se za mlade natjecatelje od 11 do 14 godina, a na prvenstvu u Crnoj Gori karatisti KK Međugorje predstavljat će BiH, dok će karatisti KK Hercegovina i KK Brotnjo nastupiti za reprezentaciju Republike Hrvatske.

Karatisti i karatistice iz broćanskih karate klubova koji u četvrtak putuju u Crnu Goru su: Jure Vasilj (KK Hercegovina, mlađi kadet - 52), Ivan Prusina (KK Hercegovina, učenik - 40), Ivan Pehar (KK Hercegovina, mlađi kadet + 70), Jure Puce (učenik - 45), Renato Blago Martinović (KK Brotnjo,učenik -40 ), Josip Planinić (KK Brotnjo, učenik - 45), Andrea Šarac (KK Brotnjo, učenica - 42), Barbara Grgić (KK Brotnjo, učenica - 42), Ivana Krasić (KK Brotnjo, učenica - 45), Filip Ostojić (KK Međugorje, učenik - 45), Luka Ostojić (KK Međugorje, učenik + 50), Helena Ostojić (KK Međugorje, učenica - 40) i Lana Raspudić (KK Međugorje, učenica + 40).

Spomenute natjecatelje i njihove trenere Ivana Raspudića, Berislava Paponju i Branimira Luburića povodom odlaska na Balkansko prvenstvo za djecu od 11 do 14 godina danas je u službenim prostorijama Općine Čitluk primio u posjet načelnik općine Čitluk Ivo Jerkić.

Na ugodnom druženju načelnik Ivo Jerkić poželio je mladim sportašima mnogo uspjeha na sljedećem natjecanju, ali je također naglasio kako osvojene medalje nisu najvažnije, a mladi karatisti i karatistice su obećali kako će se potruditi da se u Crnoj Gori predstave u najboljem izdanju.

Fotografije s prijema možete pogledati OVDJE.

Citluk.ba