Spahović potpisao ugovor sa American Top Teamom

Tomislav Spahovic

... Sofiji na FFC-u 19. Tako je dvoboj protiv Nijemca Nicolaija Salchowa propao već drugi put. Podsjećamo, prvi put je Salchow otkazao meč u Sarajevu (FFC 7), a sada je “BH Zvijer” morao odustati zbog povrede.

- Dva tjedna pred samu borbu u Bugarskoj desila se povreda lijevog koljena, koje sam već ranije povrijedio na FFC-u u Ljubljani. Nažalost ponovila se povreda, ali hvala Bogu ne toliko teška kao što je bila na samom meču u Sloveniji. Naime, nisu se pokidali ligamenti već je došlo do njihovog istegnuća i vrlo brzo ću se potpuno oporaviti. Nastavljam sa fizičkim treninzima ali ne smijem raditi rotacione pokrete niti pokrete koji bi mogli nanijeti još veću štetu na koljenu. Što se tiče treninga borenja i tu sam zakinut, kao što bi rekli - kaže Tomislav Spahović.

Kako ističe naša MMA zvijezda vrlo brzo vratit će se borbama, a prva bi trebala biti već krajem lipnja.

- Do kraja godine imati ću četiri borbe, a samo da me zdravlje posluži i zaobiđu me povrede bit će pobjeda. Naravno, u tome će mi puno pomoći činjenica da sam potpisao ugovor sa firmom „Medimpex", nakon čega sam postao zaštitno lice francuske kompanije „Arkopharma Laboratiries", čiji su oni zastupnik u BiH. Sigurno da ću sada lakše trenirati i fokusirati se na same treninge i mečeve. Ovo je samo početak sigurno dobre suradnje i vjerujem da će me oni pratiti kroz moju karijeru. Dobar smo tim, a najbolji uvijek idu sa najboljima. Od ovog svjetski poznatog proizvođača do sada sam koristio matičnu mliječ u ampulama i to je odlična stvar, koja poboljšava imunititet i održava cjelodnevni ciklus. Uz taj proizvod osjedam se bolje, bolje funkcioniram i imam pojačan imuni sistem - kaže Tomislav.

Spahović je nedavno potpisao ugovor sa „American Top Teamom", jednim od najjačih trening kampova na svijetu.

- Čast mi je da sam dio njihovog tima. Oni su prije 20-tak dana otvorili sjedište za Europu u Zagrebu. Tamo sam odradio nekoliko treninga i odmah sam se svidio treneru Conanu Silveiri, koji je prepoznao u meni veliki potencijal i pozvao me u kamp u Majamiju , gdje idem već u lipnju - kaže naš MMA borac.