Džudaši Borse okitli se sa 13 novih odličja

Judo Borsa
Na turniru pod nazivom kup „Mala Evropa" nastupilo je oko 400 boraca iz ukupno 35 klubova, od kojih je "Borsa" iako među najmalobrojnijim sa samo 12 natjecatelja, zauzela sjajno 7. mjesto.

Turnir je otvorio gradonačelnik Prnjavora Darko Tomaš pozdravivši sve prisutne prigodnim riječima. Odrađeno je nekoliko stotina borbi, a sam turnir prošao je u fer i korektnom ozračju.

Predsjednik domaćeg judo kluba "Soko - M" iz Prnjavora Živko Milijaš izrazio je zadovoljstvo dolaskom Borsinih džudaša te najavio dolazak na najveću sportsku manifestaciju u BiH pod nazivom 5. međunarodni judo turnir "Borsa OPEN" koji će ove godine okupiti oko 900 natjecatelja iz 12 zemalja.

Za judo klub Borsa medalje su osvojili:
ZLATO: Marija Miletić (zlato u konkurenciji mlađih i starijih djevojčica), Monika Zadro (zlato u konkurenciji mlađih i starijih djevojčica), Lana Rozić.
SREBRO: Filip Ivanković, Marin Pehar, Antonija Jozeljić.

BRONCA: Anđela Jurić, Lana Rozić (dupli start), Marino Dugandžić (bronca u konkurenciji mlađih i starijih dječaka) i Domagoj Jozeljić.

Franjo Rozić, Toni Martinović i Davor Jozić pružili su dobar otpor svojim natjecateljima, ali nedovoljan za osvajanje odličja.

Treneri judo kluba Borsa - Franjo Zadro i Miljenko Vidović zadovoljni su nastupom svojih natjecatelja na proteklom turniru te su izrazili zadovoljstvo brojkom od preko 400 osvojenih odličja Borsinih natjecatelja u tekućoj 2014.godini.