FOTO  Cro Star uspješan na turnirima u Zagrebu i Livnu

Cro Star, Livno, Zagreb

U Zagrebu je održan Metalac Open 2016., na kojem je nastupilo oko 250 natjecatelja iz 5 država. Cro Star je osvojio 4 zlata i 2 bronce i pehar za ekipni plasman.
Zlato: Dora i David Marušić, David Marijanović i Viktoria Penavić.
Bronca: Hrvoje Marijanović, Luka Penavić.

U ekipnom poretku juniora Cro Star je zauzeo 3. mjesto, a u sveukupnom poretku od 35 ekipa, Cro Star je zauzeo 5. mjesto i to samo sa 6 natjecatelja, koji su odradili 100% učinak sa 6 osvojenih medalja. Dora Marušić je na listi najboljih juniorki bila 2. dok je njen brat David Marušić na listi najboljih juniora bio 3.

Trenerica Klaudia Marić je vodila ekipu u Zagreb, a trener Damir Šunjić je vodio jednu malu ekipu na Livno Open, na kojem je nastupilo 318 natjecatelja. Osvojene su 3 bronce a to su Andrej Matić, Tomislav Tošić i Dominik Čolaković.

„Cijela ekipa je odradila odličan posao i zadovoljna sam uspjehom. U Livnu je trebalo još nastupiti naših natjecatelja ali nažalost zbog bolesti nisu mogli. Sad se pripremamo za naš turnir Mostar Open, koji će se održati 5.11. u dvorani na Bijelom brijegu a očekujemo oko 600 natjecatelja iz 7 zemalja." rekla je trenerica Klaudia Marić.