Umjesto Željka Joksimovića, u Mostaru nastupa Colonia

Beč, Karnevalska noć Posavljaka, KUD-a Bosanska Posavina Beč, colonia, KUD Posavina Beč, veleposlanik Republike Hrvatske u Beču, Gordan Bakota, colonia

... umjesto Željka Joksimovića, održati Colonia, doznaje Prvi.tv.

Podsjetimo, Željko Joksimović je zbog zdravstvenih problema otkazao koncert.

"Poziv za nastup na proslavu obilježavanja 10 godina od obnove Starog mosta u Mostaru bio je jedan od najdražih u toku karijere Željka Joksimovića. S velikim uzbuđenjem cijela glazbena ekipa i prateći vokali su se pripremali danima, spremni da projekt "Balkan Bazar" izvedu na najbolji način u čarobnom ambijentu, priopćio je tim Željka Joksimovića.

Kako se navodi, u posljednjih 48 sati čak troje glazbenika je zbog zdravstvenog stanja moralo otkazati gostovanje i put, te je time onemogućen njihov nastup kojem su se posebno radovali. Tim Željka Joksimovića donio je odluku da ne nastupi jer u ovako kratkom roku nije uspio naći zamjene, iako su se svi zajedno, pa čak i članovi benda koji su se razboljeli, u tome mnogo trudili.

"Nadamo se novoj prilici. Mostar je poseban grad i vjerujemo da ćemo prvom prilikom sve ono što smo pripremili na kraju i izvesti pred divnom publikom koja je to svakako zaslužila", poručili su iz Joksimovićevog tima.