Seksi darovi za vruće blagdane

Vrijeme darivanja je na vratima. Ove godine budite potpuno drugačiji i iznenadite svoju bolju polovicu seksi darom.

Kupovina poklona voljenoj osobi ponekad može biti zahtjevan posao. Ako još uvijek ne znate što staviti pod božićno drvce, razmislite o nečemu jako seksi. Mi vam donosimo nekoliko prijedloga.

 

 

 

Seksi rublje

Svoju nježniju polovicu uvijek možete obradovati seksi rubljem. Osim što će u njemu uživati ona, i vi ćete sasvim sigurno biti zadovoljni. Riječ je, dakle, o poklonu koji će razveseliti oboje.

Seksi knjige

Ovo je poklon prigodan i za muškarce i za žene. Odaberite knjigu koja će vam proširiti horizonte, a pročitano možete primijeniti u krevetu. Knjiga ne treba biti vulgarna, nego samo seksi, što će biti dovoljno da vam ugrije zimske noći.

Seksi igračke

Ovo su darovi što si ih mogu kupovati partneri koji su već dulje zajedno i dobro se poznaju. Lisice, povezi, razni losioni ili bilo koji drugi proizvodi koje možete pronaći u seks shopovima ili na internetu poslužit će kao neobičan i zanimljiv poklon za pamćenje. Naravno, oboje ćete uživati u takvom daru. Pokušajte prije kupovine otkriti što bi najviše razveselilo vašu bolju polovicu.

Seksi vikend

Priredite svojoj dragoj ili svom dragom nezaboravan doživljaj. Možete organizirati vikend na nekom romantičnom mjestu gdje ćete pobjeći od svih i uživati. Ako si to trenutno ne možete priuštiti, stvorite ugođaj u vlastitom domu. Svijeće, masaža, duga predigra, zavodljiv ples i sve drugo što vam mašta može smisliti zauvijek će vam se usjeći u sjećanje.

Seksi masaža

Pod božićno drvce možete staviti lijepo umotano ulje za masažu uz kratku poruku na koju ćete napisati što ćete sve raditi s tim uljem u večernjim satima. Budite detaljni i dovedite atmosferu iščekivanja do usijanja. Uzbuđenje će biti nevjerojatno, i to za oboje.

tportal