FOTO/VIDEO  Novi video spot Dalibora Hercega ‘Otkrivam još jednu laž’

Dalibor Herceg
Skladba „Otkrivam još jednu laž" publici je predstavljena 2013. godine kada se uspješno plasirala na mnogobr ojinim glazbenim top listama, te ostvarila impozantan broj radijskih emitiranja koja traju još i danas.

„Otkrivam još jednu laž" predstavljena je na dva festivala. Svoju premijeru imala je na festivalu zabavne glazbe „Darfest" 20 13, te još jednom je predstavljena 2014. godine na festivalu „Zlatne note" 2014. gdje je osvojila nagradu radijskih slušatelja.

Kombinacija intrigantnog teksta pjesme čija radnja se odvija u kasnim noćnim satima gdje protagnonist sabire ostatke ljubavne veze i otkriva s dolaskom noći nove laži, u skladu je s aranžmanom i glazbom jer sadrži nijanse nekoliko glazbenih pravaca od klavirskog uvoda u atmosferu pjesme, pa sve do rock dionica gitare kada se otkriva laž. Autor glazbe i aranžmana je sam izvođač; Dalibor Herceg, dok sthove pjesme potpisuje Giovanni Jakovac.

Dalibor Herceg iza sebe ima mnogo solističkih festivalskih nastupa gdje se predstavio širem auditoriju kao pjevač, te kao skladatelj za druge izvođače. Dobitnik je nekoliko festivalskih nagrada, te priznanja.

Video spot pjesme „Otkrivam još jednu laž" mističan je i jednostavan. Video spot sniman je je pod redateljskom palicom Karmen i Zorana Ventina, produkcijske kuce „Art film".

Gledatelju video spota ostaje na odabir da pjesmu i njezinu vizualno izdanje protumači na svoj način; da li je dolaskom jutra otkrivena laž ili je sama ljubav laž?