7 od 10 žena bi se odrekle seksa zbog dobre linije!

Točnije sedam od deset žena pristalo bi zamijeniti aktivnosti ispod plahte dobrim, zavodljivim tijelom koje bi bez srama prošetale plažo, samo da ne moraju ići na dijetu i znojenjem u teretani istopiti suvišne kilograme.

Nažalost, one ne znaju kako aktivan seksualni život može poboljšati naš imunitet, smanjiti rizik od bolesti srca, osloboditi nas stresa, poboljšati samopouzdanje - i čak pomoći istopiti suvišne kilograme!

Prema istraživanju časopisa Shape i portala FitSugar, čak 82 posto žena osjeća pritisak jer im iz svih smjerova vrište oglasi za uklanjanje celulita, skidanje šlaufića s trbuha i peglanje širokih bedara. Za ove je žene i sam pogled na naslovnice beauty časopisa pretežak, s obzirom da polovica ispitanica mrzi svoj trbuh, dok bi 29 posto najviše htjelo promijeniti izgled svojih bedara. Želite ravan trbuh?

Učvrstite bedra za samo 4 tjedna

Dok osam od devet žena osjeća pritisak da moraju smršaviti prije ljetovanja, s riječi na djelo prelazi šest od deset žena i započinje dijetu: 53 posto je smanjilo ukupni unos kalorija, 22 posto je smanjilo udio ugljikohidrata, a 15 posto je probalo neku drugu strategiju mršavljenja.

Kako se slažu kupaći i Facebook?

Zahvaljujući "poplavi" smartphonea, izuzetno je jednostavno "okinuti" nekoliko fotografija mobitelom i u tren oka ih podijeliti sa svim prijateljima putem Facebooka, Twittera i sličnih društvenih mreža. Danas, više nego ikad, spremni smo podijeliti svoju (ali i tuđu) intimu s cijelom virtualnom zajednicom, a to se ne mora nuno svidjeti vašim prijateljima. Dok se vama sviđaju fotografije vaše ekipe na plaži, drugi će možda od toga zazirati. Tako je 90 posto čitateljica reklo da nikada sami ne bi lajkale fotku na kojoj su u bikiniju, a 44 posto bi zamolilo prijatelja da maknu tu fotografiju iz albuma.

Zanima nas: jeste li i vi odradili potpune pripreme za ljeto ili ste neopterećeni prošetali plažom?

K. Horvat/ordinacija.hr