FOTO  Zdravko Čolić u Splitu: Splitski koncerti uvijek su emotivni

Zdravko Čolić, Split, koncert
...na kojoj je najavio nadolazeći koncert i poručio kako jedva čeka početak splitskog spektakla koji će za svoju vjernu i mnogobrojnu publiku upriličiti 16. listopada.

Proteklu godinu u životu ovog velikog glazbenog zabavljača obilježila je turneja "Vatra i barut" koja je započela 8. ožujka 2014. godine. Zdravko Čolić ove je godine održao koncerte diljem Hrvatske, a na red je došao i Split, prema kojem ovaj veliki glazbenik gaji posebne osjećaje.

„Splitski koncerti uvijek su posebni, nabijeni emocijama. Drago mi je da sam ponovo u Dalmaciji u koju često znam i privatno doći. Vjerujem kako je pred nama odličan koncert, sami znate da ja svu svoju energiju dajem publici, a ona mi to na najbolji mogući vraća - pjevajući sa mnom od prve do zadnje pjesme" izjavio je Zdravko Čolić.

Prisutnima u dvorani se obratio i Marko Perica organizator koncerta iz Agencije fakat. „Postavili smo visoke produkcijske standarde koji su u koraku s najvećim svjetskim produkcijama, uvjeren sam kako ćemo ispuniti očekivanja Splitske publike", izjavio je Marko Perica.

Za kraj, podsjetimo da su ulaznice za koncert Zdravka Čolića u prodaji, a dostupne su za kupnju kroz sustav Eventima.