Zagrijavanje za doček Nove Godine uz Željka Joksimovića

Željko Joksimović, koncert, Široki Brijeg, Željko Jovanović, Široki Brijeg, koncert, Željko Joksimović, koncert, Zagreb, Široki Brijeg, Željko Joksimović, koncert, Široki Brijeg, Željko Joksimović, koncert, Široki Brijeg, nagradna igra, Željko Joksimović, Željko Joksimović, Mostar

Jako cijenim i poštujem svakog tko izdvoji svoje vrijeme i dođe slušati me. Ovog puta moj zadatak u Širokom је da sе publika odlično provede, da s koncerta izađu radosni, puni pozitivne energije i da upamte ovaj dan. Zapravo mi od 28. počinjemo proslavljati Novu godinu, zato- samo s osmijehom", poručio je Željko Joksimović uoči svog velikog koncerta u Hercegovini, koji će se održati u subotu , 27.12. s početkom od 20 sati u dvorani Pecara u Širokom Brijegu.

Ulaznice za koncert moguće je kupiti po nižim, pretprodajnim cijenama sve do dana koncerta.Ukoliko se ne rasprodaju, na sam dan koncerta će biti skuplje.Stoga organizatori pozivaju sve da na vrijeme osiguraju svoje ulaznice, koje neće biti moguće kupiti samo na blagdan Božića.

Ovlaštena prodajna mjesta su info pult Mepas Malla i Forest lounge bar (Mostar), Kavana kod Duje (Široki Brijeg), Grand caffe (Posušje), Caramel caffe bar (Park &Shop, Tromeđa), te u sustavu kupikartu.ba, gdje je moguća i online kupnja.
Generalni sponzor koncerta je HT Eronet.
Prije Širokog Brijega, Joksimović će nastupiti I u Zagrebu, gdje će u velikoj dvorani Lisinski predstaviti svoj novi glazbeni projekat Balkan bazar, a Novu Godinu će dočekati u Zaječaru.