FOTO  Vjenčali se Ognjen Vukojević i Andreja Ćupor

Ognjen Vukojević, Andreja Ćupor, vjenčanje
Ognjen Vukojević (32) prije pet godina bio je krsni kum Mateusa da Silve, a sad je prijatelja Eduarda zamolio da mu bude vjenčani kum.

Nogometaš kluba Austria Wien i Miss Hrvatske 2000. godine Andreja Ćupor (33) organizirali su vjenčanje u Zagrebu dva mjeseca prije nego što će, kako doznajemo, dobiti sina. Odlučili su se vjenčati u crkvi Sv. Ivana Krstitelja na Novoj Vesi, a večeru za obitelj i prijatelje organizirali su u mondenom restoranu na Radničkoj cesti.
Bivši nogometni reprezentativac iz Bjelovara i nekadašnja manekenka, koja radi kao voditeljica odjela za tržišno komuniciranje u Hrvatskoj pošti, krajem prošle godine obnovili su vezu nakon dugogodišnje pauze.

Par je započeo vezu 2008. godine Vukojević je tad igrao za ukrajinski klub Dynamo Kijev, a Andreja je tad još živjela u Zagrebu. Veza na daljinu im je dosadila pa se Andreja godinu dana kasnije preselila u Kijev.
Pričalo se i o vjenčanju, no 2010. godine prekinuli su jer nisu mogli pronaći zajednički jezik. No ostali su u prijateljskim odnosima i redovito su se čuli. Krajem prošle godine shvatili su da ne mogu jedno bez drugog i odlučili su obnoviti svoju vezu, a bivša misica ubrzo je ostala trudna.

nacional.hr