FOTO/VIDEO  U prodaji novi album 2Cellos 'Celloverse'

2CELLOS
U prodaji je Celloverse (Sony Music Masterworks/Menart) treći, dugoočekivani album popularnog dvojca 2CELLOS. Jučer je objavljen i najnoviji spot za pjesmu "Live And Let Die" Paula McCartneya na kojoj im se pridružio poseban gost, slavni pijanist Lang Lang.
U siječnju ove godine, prošle su točno četiri godine od objavljivanja spota Smooth Criminal na YouTubeu koji ih je lansirao u zvijezde. Ukupna brojka njihovih službenih video uradaka na YouTubeu popela se do sada na čak vise od 100 milijuna pogleda!

Pred Lukom i Stjepanom je bogata koncertna godina, ove su godine već odradili rasprodanu turneju u Australiji, u Japanu su proslavili proglašenje njihovog dana - naime 20.1. je ondje sluzbeno proglašen 2CELLOS Danom u kalendaru, a to je bila i sjajna prilika za proslavu njihovog rođendana.

Novi album uključuje 13 pjesama. Album su ovoga puta producirali sami Luka Šulić i Stjepan Hauser te koproducent Filip Vidović. Odabrali su nove pop rock hitove kojima su podarili novo ruho na svojim violončelima.

Celloverse popis pjesama:
1 The Trooper (Overture)
2 I Will Wait
3 Thunderstruck (Intro)
4 Thunderstruck
5 Hysteria
6 Shape of My Heart
7 Mombasa
8 Time
9 Wake Me Up
10 They Don't Care About Us
11 Live and Let Die (feat. Lang Lang)
12 Street Spirit (Fade Out)
13 Celloverse