Tina je nova Kraljica Hrvatske

Tina Živković
nače, kao i obično, kandidatkinje su žiri pokušale osvojiti u nekoliko izdanja, ležernom, u kupaćim kostimima, tradicionalnim vjenčanicama i večernjim haljinama.

Valja naglasiti i kako je ovogodišnji izbor bio humanitarnog je karaktera i održao se pod geslom "ljepotom protiv nasilja", piše Index.hr.

No, toga očito nisu bili svjesni oni koji su se upravo te večeri odlučili "našaliti" lažnom dojavom o bombi u KD Lisinski.

Naime, u Policijskoj upravi zagrebačkoj potvrdili su da su oko 19,30 sati primili dojavu da je u KD Lisinski postavljena eksplozivna naprava, a policija je nakon pregleda utvrdila da nema eksplozivne naprave.

Zbog policijske pretrage kasnio je početak događaja u Maloj dvorani Lisinskog gdje se održava finalni izbor Kraljice Hrvatske, ali je koncert u Velikoj dvorani počeo na vrijeme i održan je bez prekida. Istaknuli su da je Dvorana Lisinski sve vrijeme bila otvorena te da nitko od posjetitelja nije bio evakuiran.

Prema programu Lisinskog u Velikoj dvorani održan je koncert benda nacionalnoga katoličkog Sveučilišta Notre Dame iz grada South Bend u američkoj saveznoj državi Indiana.

Neslužbeno se doznaje da se dojava o bombi u zgradi na uglu Rusanove i Bužanove, gdje stanuje i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, odnosila na prostor Sindikata policije Hrvatske.