Spektakl u regiji, EXIT festival 2016.

Exit, Tomorrowland, Szigeta, European Festival Awards, Exit festivala, Novi Sad, Exit festivala, Ellie Goulding, Novi Sad
Iz Novog Sada vraća se u Pariz na zatvaranje Eura u nogometu
Autor himne predstojećeg Europskog prvenstva u nogometu 2016., dolazi uz najveći scenski spektakl u njegovoj karijeri. Produkcija ovogodišnje turneje toliko je opsežna da su svi vodeći festivali, kao što su Tomorrowland, T in the Park, Sziget, Ultra, V Festival..., potvrdili nastup pariškog hitmakera na svojim glavnim pozornicama, rame uz rame s najvećim stadionskim atrakcijama, potvrdivši još jednom superzvjezdani status Davida Guette.
O njegovoj liderskoj poziciji u glazbenoj industriji govore i podaci da Guetta iza sebe ima više od devet milijuna prodanih albuma te 40 milijuna prodanih singlova, uz više milijardi na streaming servisima i 4,3 milijarde pregleda na svom službenom YouTube kanalu, nevjerojatnih 55 milijuna fanova na Facebooku, kao i 19 milijuna na Twitteru i četiri milijuna na Instagramu. Najveći hitmaker današnjice producirao je singlove zajedno s najvećim glazbenim zvijezdama kao što su David Bowie, Rihanna, Snoop Dogg, Nicky Minaj, Emeli Sandé, Sia, Akon, Avicii, Nicky Romero i brojni drugi, a nedavno je objavio singl s hit-triom Disciples, koji također nastupaju ove godine na Exitu.
Najpoznatiji svjetski producent nedavno je u anketi ljubitelja Exit festivala proglašen za najtraženijeg izvođača, uz pop-divu Adele te grupe The Prodigy i Coldplay. Uoči otvaranja Europskog prvenstva u nogometu, Guetta će održati i dosad najveći koncert na Marsovim poljima ispod Eiffelovog tornja, a direktno iz Novog Sada vraća se u Pariz da bi na Stade de France službeno zatvorio Europsko prvenstvo u nogometu. Francuz je oborio još jedan rekord, uključivši čak milijun navijača u snimanje službene himne Europskog prvenstva u nogometu 2016.
Pokrenuta je omiljena akcija Exit fanova u kojoj ekipa koja zajedno kupi četiri četverodnevne ulaznice za Exit, trodnevne Sea Dance, ili za cijelu Exit Avanturu, petu dobiva na poklon! Svih pet ulaznica moraju biti iste pa kombiniranje ulaznice nije moguće. Ulaznice za Exit i Sea Dance prodaju se po cijeni od 495 kn, odnosno 330 kn, dok cijela Exit Avantura stoji samo 540 kn. Ulaznice su dostupne putem Entrio.hr. Exit festival održat će se ove godine od 7. do 10. srpnja na Petrovaradinskoj tvrđavi, a zatim Exit Avantura putuje na Jadransko more zbog trećeg Sea Dance festivala od 14. do 16. srpnja.

Tko sve nastupa...
Nastupe su već potvrdili Ellie Goulding, Wiz Khalifa, Prodigy, Hurts, Skrillex, Bastille, The Vaccines, Dimitri Vegas & Like Mike, Stormzy, Sister Bliss - Faithless DJ Set, Lost Frequencies, Solomun, Marco Carola, Robin Schulz, Nicky Romero, Nina Kraviz, Cock Sparrer, Anti-Flag, Dub Pistols, DJ Hype, Andy C, klubovi Tresor i Concrete.