Severina je nestala, mjesec nije došla po dijete

severina
Kako je rekao za Index, pokušao je stupiti u kontakt s njom.

"Pokušavam svo vrijeme da je kontaktiram, ali bezuspješno, od početka listopada", rekao je Popović.

Severina je prije mjesec objavila da se iz javnosti povlači zbog operacije glasnica, a otada na društvenim mrežama objavljuje samo stare fotografije. Ni njen suprug Igor Kojić ne objavljuje zajedničke fotografije, jedino su si starim fotkama čestitali prvu godišnjicu braka, no nikakvog znaka da su je zaista proveli zajedno nije bilo.

Popović je sina Aleksandra posljednjih tjedana zadržao kod sebe, jer ga nije želio predati nekom trećem. Kako kaže, nema baš nikakvih informacija o tome gdje se Severina nalazi niti što se s njom događa. Čitavo to vrijeme mu se, kako kaže, nije javio niko od osoba bliskih pjevačici.

Kako kaže, putem institucija pokušao je riješiti situaciju.

"Obratio sam se Centru za socijalnu skrb i policiji", rekao nam je.

Severina nije željela razgovarati o ovoj temi, a njen menadžer Tomica Petrović odgovorio je RTL-u da Severina nema namjeru raspravljati s Milanom preko medija.

"Nakon što ga je Severina ostavila, on joj se prijetio da će je uništiti i da će u medije davati svakakve laži kako bi je diskreditirao i kao majku i kao osobu. Milan Popović je protiv Severine i njenih bližnjih podigao 30-ak tužbi i sve ih je izgubio, a sve to radi kako bi Severini oduzeo dijete. Broj tužbi se povećao pogotovo nakon što se Severina udala što i dalje dokazuje da mu nikad nije bilo stalo do interesa djeteta", rekao je.

Prema informacijama na njenoj službenoj Facebook stranici, Severina bi se trebala pojaviti već 3. prosinca na koncertu u Pforzheimu u Njemačkoj, pa možda tada objasni svoj misteriozni nestanak.