Pukla tikva: Raspada li se veza Edina Džeke i Amre Silajdžić?

Edin Džeko, Amra Silajdžić
Ove špekulacije dobivaju na težini nakon što je jedan Džekin blizak prijatelj u svom odabranom društvu rekao da je njihov odnos u posljednje vrijeme narušen.

- Edin i Amra nisu se desetak dana čuli telefonom. To mi je pomalo čudno. Mislim da je to gotova stvar - rekao je Džekin blizak prijatelj, koji je u nekoliko navrata bio i njegov gost u Manchesteru is kojim često provodi vrijeme kada je u Sarajevu.

S druge strane, Amra Silajdžić prekjučer je na svom profilu na Facebooku objavila zajedničku fotografiju s Edinom. Kako se na ovoj fotografiji sunčaju, pretpostavlja se da je nastala za vrijeme ljetnih mjeseci.

Manekenkin potez

Je li na ovaj način željela demantirati špekulacije ili je u pitanju nešto drugo, to zna samo naša poznata manekenka, koja karijeru gradi u Americi.

Zanimljivo je i da Džeko u posljednje vrijeme nije na društvenim mrežama objavljivao zajedničke fotografije s Amrom, što je u jeku njihove ljubavne romanse često činio. Sve je to dodatno "podgrijalo" priče o trzavicama i navodnom prekidu njihove veze.

dnevni avaz