Pomirili se Željko Joksimović i Jovana Janković

Željko i Jovana vidjeli su se dva puta u njegovom stanu prije nego što su to uspjeli zabilježiti fotografi.

Prvi put našli su se čim su mediji počeli pisati da je Jovana u vezi sa srpskim košarkašem Sašom Đorđevićem i već tada su učinili prve korake prema pomirenju. Dugo su pričali o svemu, pa su odlučili svojoj ljubavi dati još jednu šansu, a njihov sljedeći sastanak samo je potvrdio taj dogovor - tvrdi izvor blizak paru i dodaje da se Jovana opet preselila kod Željka.

- Jovana je dio stvari vratila u Joksimovićev stan već prilikom drugog susreta, a u trenutku kad su ih fotografi uhvatili zajedno također je nosila dio kofera u Željkov stan. On je tijekom vikenda u Švicarskoj gdje nastupa, a Jovana će se za to vrijeme raspakirati. Osim što su dogovorili da će sve vratiti na staro, nastavit će i s pripremama za vjenčanje koje je zakazano za jesen.

O tome neće govoriti za medije, barem ne uskoro jer su ovoga puta odlučili svoju ljubav više skrivati od medija - nastavlja priču izvor i tvrdi kako Jovana i Željko nisu spominjali glasine o njezinoj navodnoj vezi sa Sašom Đorđevićem.

 Odlučili su skroz zaboraviti na tu priču. Bitno im je da nastave tamo gdje su prije mjesec dana stali - tvrdi izvor. Srpski Alo piše također kako je voditeljica nakon pomirbe odlučila vratiti skupocjeni zaručnički prsten na ruku koji je nakon prekida skinula, ali ga nije vratila Željku.