Petak 5.12. rezervirajte za nastup benda T.B.F. u Mostaru!

Mostar Summer Fest, zabava, Mostar Summer Fest, Mostar Summer Fest, tbf, brkovi, Mostar, Mostar Summer Fest, Mostar Summer Fest, tbf, koncert, nastup

„Nakon što je T.B.F. svojim nastupom zatvorio prvi Mostar Summer Fest koji smo organizirali 2013. godine, svi koji su bili na koncertu su dugo prepričavali dojmove i pozitivnu energiju koja je vladala na njihovom nastupu na Kantarevcu. 


To nam je i dalo razlog da ih ponovno pozovemo, što smo i učinili, a zahvaljujući povezanosti s našom publikom, rado su nam se priključili kao jedni od izvođača na našim promo eventima.", izjavili su organizatori.

Obzirom da je Mostar Summer Fest ujedno i platforma za promociju domaćih, mladih bendova, u petak 5.12. od 22:00h u Golden Clubu ćemo imati priliku čuti mladi bend Anarhiv koji dolazi iz Čapljine, a koji su na zadnjem Festivalu pokazali kako i oni već imaju publiku koja prepoznaje njihov zvuk.

 

Ulaznice za nastup benda Anarhiv i T.B.F. će od petka 28.11.2014. biti dostupne po pretprodajnoj cijeni od 10 KM u Gradskoj kavani Rondo u Mostaru, a na dan koncerta će se moći kupiti po cijeni od 15 KM.

FEEL YR V:BE!