FOTO/VIDEO  Objavio svoj drugi ovogodišnji singl “OJOJOJ”

Album radnog naziva „Glavatar VII" najavljen je za listopad

Dugo ga nije bilo s glazbenim novitetima, no, evo, u nekoliko mjeseci, stigla je već druga pjesma Ede Maajke, kojom najavljuje novo glazbeno poglavlje.

U siječnju je pjesmom "No pasaran" najavio da su pripreme za novi album u tijeku, a sada, pjesmom "Ojojoj", to potvrđuje i daje naslutiti kakav će stil, zvuk i teme dominirati albumom. Album radnog naziva "Glavatar VII" najavljen je za listopad ove godine, pratit će ga koncertne promocije diljem regije, a Edo je trenutačno najviše fokusiran na svoju novu pjesmu - "Ojojoj".

- Kad mi je Koolade pustio taj beat, moja privatna mantra "Ojojoj" konačno je izletjela van i uspjeli smo napraviti jako zanimljivu pjesmu - opisuje Edo pa dodaje: - "Ojojoj" su riječi i melodija koje dug dio života potiho izgovaram kao utjehu, kada mi se dogodi nešto čime sam nezadovoljan, povrijeđen, kad sam na gubitku. S druge strane, primijetio sam da taj način nošenja sa životom zna prerasti u užitak - biti žrtvom. Ne pričamo tu o financijskoj neimaštini, socijalnim, ni zdravstvenim problemima, ovo o čemu pričam neovisno je o statusu, to je mentalni sklop koji je istreniran u svemu vidjeti problem.

Pjesmu "Ojojoj" izdat će Studio Morris, koji preuzima ulogu Edina izdavača novog albuma, a pjesme "No pasaran" te "Ojojoj" nastale su na Kooladeov beat.

- Beat na kojem repam je izvrstan, spor i mračan, čistokrvni klupski beat na koji se može repat milijun tema. Dohvatio sam se tu i hejterizma, pljuvanja svakog uspjeha i svega nepoznatog, pljuvanja svega što je drukčije. Ovo je vrijeme trovača. Primijetio sam puno trovača, na ulici, na društvenim mrežama pogotovo, ljudi koji te jednostavno zatruju u samo pet minuta razgovora, sposobni da ti s**bu cijeli dan u tri srka kave - objašnjava Edo. Temu pjesme odlično prati videospot, za koji su zaslužni redatelj Dario Lonjak i producent Velimir Grgić, koji je, uz Edu, također odgovaran i za scenarij spota. Spot je sniman u Zagrebu, a u njemu se, osim Ede, pojavljuju javnosti nepoznata lica, koja je Edo pronašao preko svog Facebooka.

- Refren mi je najdraži dio ove pjesme: Nikom nije k'o meni, ni'ko ne pati 'vako slatko, kad je drugima super, meni je onakoooo... - tu vidim često sebe i mnoge naraštaje odrasle na takvom pristupu, vidim svog oca, koji gotovo nikad nije zadovoljan, mislim da bi i sedmica na lotu za takve bila također izvor nevjerojatnih problema... - kaže Edo.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.