FOTO/VIDEO  'Nek se čuje pisma s Jadrana' novi je singl Mladena Grdovića

mladen grdović, splitski festival
Splitski festival jedan je od omiljenih festivala Mladenu Grdoviću, jer njeguje pravu „dalmatinsku pismu" kakvoj je vjeran od početka svoje dugogodišnje karijere.


"Splitski festival je jedan od naših najboljih festivala u povijesti iuvijek mi je drago doći na Prokurative. Znam da dolazim s dobrom pjesmom, što mi je najvažnije, ali i volim taj splitski šušur i međusobno poštivanje jer od ovoga svi živimo. Tomo Mrduljaš radi izuzetan posao" rekao je naš poznati pjevač.
Mladen Grdović će se na finalnoj večeri 55. Splitskog festivala pojaviti u dvostrukoj ulozi, kao izvođač s pjesmom "Nek se čuje pisma s Jadrana"za koju je napisao tekst i glazbu, te kaoautor glazbe za pjesmu "Mala mafioza" Ivane Kovač. Mladena i Ivanu osim dugogodišnjeg poznanstva povezao je i duet "Dva goluba" kojeg su predstavili ove godine na CMC festivalu u Vodicama.Za novu pjesmu "Nek se čuje pisma s Jadrana" pjevač jesnimio spot s dugogodišnjim suradnikom Željkom Petrešom u Ninu i okolici Vodica, a u sentimentalnom videu koji prati tekst pjesme sudjelovali su i prekrasna Arleta Vidić te zadarska klapa Munita.