FOTO/VIDEO  Na koncertu Nives Celzijus

Nives Celzijus, koncert, Vatroslav Lisinski
U više od dva sata programa publiku je zabavljala veselim pjesmama, doskočicama, ali i gostima iznenađenja. U duetima nastupila je sa Zlatkom Pejakovićem, Mejašima, Alkom Vuicom te LeZbor-om i tamburaškim sastavom Petica. Uz pratnju atraktivnih plesača koreografa Igora Barberića i Tihane Strmečki, koncert je otvorila svojim najvećih hitom "Karanfili", pobjedničkom pjesmom prošlogodišnjeg CMC festivala, a na kraju koncerta zajedno sa svim svojim prijateljima i gostima nastup je završila znakovitom pjesmom iz mjuzikla "Jalta, Jalta", "Neka cijeli ovaj svijet". Presvlačila se četiri puta u glamurozne kreacije, izvela je pet atraktivnih plesnih koreografija, a sve je to začinila i svojim zaštitnim znakom, dozom provokacije. Ništa manje ugodnog iznenađenja nije bilo ni u publici. Od kolega su je došli podržati Arsen Dedić, Neda Ukraden, Ivana Banfić, Giuliano, Paula i Đelo Jusić, Amir Kazić Leo, kao i čuveni skladatelji Neno Ninčević, Branimir Mihaljević, Denis Dumančić, Rajko Dujmić, Fayo, a na kraju koncerta ispratili su je dugotrajnim aplauzom.

- Čestitam Nives Celzijus što je usprkos svim licemjerima koncert odradila na zavidnoj razini. Dvorana je bila rasprodana, a ja ne pamtim kad sam vidio toliko novinara, fotografa i kamera u rasprodanoj dvorani. Što se tiče dvorane Lisinski ja, kao ravnatelj, jedva čekam idući koncert na kojem ćemo je ugostiti - istaknuo je ravnatelj dvorane Lisinski Dražen Siriščević, nakon koncerta predajući Nives buket cvijeća.

- Bravo Nives, čestitam cijeloj ekipi na maestralnom koncertu - istaknula je po odlasku Neda Ukraden, a estradni lisac Zlatko Pejaković u brojnim intervjuima nakon koncerta nije štedio komplimente na račun mlađe kolegice.

- Rasprodanim koncertom u dvorani Lisinski pokazali smo što znači moja estradna priča i neizmjerno se veselim idućim brojnim koncertima diljem regije. Hvala vam, draga moja publiko, zbog vas postojim i zbog vas ću i dalje biti ono što jesam - jedinstvena Nives Celzijus - poručila je pjevačica.