FOTO/VIDEO  Mostarska grupa 'Sinergija' promovirala svoju pjesmu 'Nije moj dan'

singerija, Mostar, glazba, singerija, spot, pjesma
Grupa ''Sinergija'' nastala je u listopadu 2007. godine kada bend počinje aktivno raditi i postaju jedan od najzanimljivijih i najpopularnijih bendova na ovom području, a i šire.

Ubrzo počinju širiti repertoar zabavnim, narodnim i pop pjesmama, naravno, u svom stilu, sa aranžmanima koji sadrže zvuk violine, prilagođavajući ga svim prilikama.

U travnju 2012. godine snimaju svoju prvu autorsku pjesmu pod nazivom ''Hajde javi se'' autora Franje Kraljevića koji je ujedno i autor aranžmana u suradnji sa Josipom Jocom Vukojom.

2013. godine uslijedila je još jedna autorska stvar pod imenom ''Doza ljubavi'' za koju tekst i muziku potpisuje gitarista benda Igor Soldo, a za aranžman su se pobrinuli klavijaturista benda Zvonimir Pejić i producent pjesme Josip Joco Vukoja.

Pjesma ''Doza ljubavi'' je doživjela veliki lokalni uspjeh, kako na radiopostajama tako i na internetu.

Krajem 2014. godine sudjeluju u projektu ''Kafanski fakultet'' sa pjesmom ''Presuda'' Bobana Rajovića u svom novom aranžmanu.

U 2015. godini za izdavačku kuću BR:Enter music izdaju najnoviju autorsku pjesmu ''Nije moj dan'' u aranžmanu Blizanaca, a autor teksta je Sanja Arsić.

Članovi benda: Igor Soldo (električna gitara), Zvonimir Pejić (klavijature, vokal), Stjepan Raspudić (bubnjevi), Renato Sopta (bas gitara), Matea Džakula (vokal) i Josip Pavlović (Vokal).

U video prilogu pogledajte spot za pjesmu  'Nije moj dan'