FOTO  Miss Universe Hrvatske Ivana Mišura - editorijal

Ivana Mišura, Miss Universe

Snimila je editorijal u večernjim haljinama i svoje službene fotografije.  Odlazak u Brazil na svjetski izbor za Miss Universe 2014. krajem godine željno iščekuje, a do tada će se pripremati za to prestižno natjecanje ljepote te se posvetiti studiju ekonomije i planovima koje ima za upis na postdiplomski MBA studij na Zagrebačkoj školi ekonomije i menadžmenta.

Kada pitate lijepu Ivanu desetak stvari koje o njoj do sada nista znali odgovoriti će vam ovako:

Beauty savjet za čitateljice:

Najvažnija stvar je očistiti lice prije spavanja, posebno ako je koža cijeli dan bila izložena teškom make -upu. Potom umiti lice i hidratizirati ga kremom. Moja najdraža krema je Yves Roches pogodna za sve tipove kože. Idem često na njegu lica u beauty centar Crystal.

Omiljena kozmetika:

Yves Rochers je kozmetika na biljnoj bazi i jednostavno me oduševljava svakim svojim proizvodom. Trenutno koristim i njihov "pure light" puder čija je posebnost u nježnoj teksturi koja se lako upija i koža izgleda svježe tijekom cijelog dana.

Slabost (hrana):

Obožavam čips! Mogu ga jesti u bilo koje doba dana. Pošto volim odlaske u kino to je prva grickalica koju naručim i naravno, pojedem je prije početka filma. :)
Omiljeni ritual:Svaku se noć prije spavanja pomolim i zahvalim Bogu na svemu što mi je dao.

Najdraža boja i stil:

Moje najdraže boje su crna i bijela te uz njih volim kombinirati zemljane tonove.  Svoj stil bi opisala jednostavnim. Volim klasične krojeve uz ekstravagantne detalje. Podjednako uživam u casual kombinacijama, večernjim haljinama Vesne Spose te elegantnim i poslovnim odijelima koje je samo za mene izradila Kotka.

Visoke potpetice ili niska peta:

Otkako sam stala na visoku elegantnu potpeticu i upoznala slavnog talijanskog dizajnera cipela Gimmija Baldininia ne izuvam se iz štikli :)

Omiljeni sport:

Volim trčanje, duge šetnje u prirodi no ne propuštam treninge sa svojim osobnim trenerom u World Class Health clubu

Najdraže doba godine:

Moje najdraže godišnje doba je ljeto. Sunce,more, sol, savršeni bikini i monokini Yamamay te preplanula put prve su asocijacije. Također volim putovati u ovo doba godine. Prošlo ljeto provela sam na španjolskim i portugalskim plažama.
Horoskopski znak:Rođena sam 20. kolovoza u znaku Lava. Kažu da su lavice rođene da budu u centru pažnje,elegantne su zaigrane i posjeduju snažnu energiju. Volim se osjećati posebnom.

Strani jezici:

Izvrsno govorim engleski, razumijem francuski i talijanski. U Berlitzu ću do kraja mandata siguro usavršiti još najmanje jedan svjetski jezik kako bih se mogla izvrsno sporazumjeti sa ostalim kandidatkinjama na svjetskom izboru

Najdraža hrana:

Moja se prehrana najviše bazira na mesu. Volim dalmatinski pršut i teletinu ispod peke. Također uživam u ribljim specijalitetima. Uz meso ili ribu omiljen mi je prilog krumpir i povrće sa žara.

Nesavršenost:

Često kasnim, ali se trudim da to bude maksimalnih 15 akademskih minuta.
Zanimljiva zgoda iz djetinjstva:Nakon što sam pogledala akcijski film u kojem je glavni glumac žicom otključao vrata automobila poželjela sam i ja probati. Moj pokušaj završio je pokvarenom bravom. Tata nije uspio otvoriti vrata i mnogo godina je živio u uvjerenju da su to bili provalnici :))

FOTO: Robin Pretković

HALJINE: Vesna Sposa

FRIZURA: Institut Renata

ŠMINKA: Marijana Kužina