Jelena Rozga ima ljubomornog dečka!

Jelena Rozga, novi spot za pjesmu, Novi singl, Jelena Rozga, moda, Jelena Rozga, plastična operacija
...otkriva za portal cromoda.com svoje modne tajne i beauty rituale, govori o ljubavnom životu i najavljuje novu pjesmu koja će izazvati lavinu reakcija

CroModa: Jelena, recite nam malo o samim počecima - kada je i kako krenula vaša glazbena karijera?

Jelena Rozga: Bilo je to davno, evo skoro će 20 godina da se profesionalnom bavim glazbom. Zar je već toliko prošlo? Ja nemam taj osjećaj, jer kada nešto radite od srca, onda ne brojite godine već to živite svaki dan. Tako i ja glazbu živim i dišem svaki dan.To što svoju intimu čuvam za sebe ne znači da ne živim normalan i svakodnevan život! Uz glazbu sam odrastala. U grupi Magazin - u kojoj sam provela 10 i pol godina - odrasla sam i sazrijela i kao čovjek, i upravo taj put me oblikovao u profesionalnog glazbenika. Glazba je odabrala mene i odredila moj put; put koji sam slijedila i 2006. godine kada sam se upustila u solo karijeru. I nekako imam osjećaj da je taj korak bio predodređen, dokaz da sudbinu ne možete izbjeći.

Na sceni ste već duži niz godina, ali u posljednje vrijeme vam mnogi pripisuju titulu "Kraljice estrade". Koliko vam ti epiteti znače i smatrate li sebe zbilja kraljicom?

- Svatko na našoj estradi ima svoje mjesto i svoju publiku, a ja svojoj publici želim osigurati kraljevsku zabavu. I tome težim. Ja sam tu zbog glazbe i pjesama, a ne zbog titula!

Većinu domaćih i svjetskih pjevačica prate brojni ljubavni skandali, ali vas sve ove godine nitko još nije fotografirao sa dečkom. Kako je to moguće?

- Vjerovatno je stvar do njih. Možda nisu vidjeli ono što im je pred očima, ili nisu dobro gledali. To što svoju intimu čuvam za sebe ne znači da ne živim normalan i svakodnevan život. Ali da sam privatna osoba - jesam i takva ću i ostati! Taj dio sebe čuvam samo za sebe.

Vaš tip muškarca?

- Onaj u kojeg sam zaljubljena. Kada se zaljubite, shvatite da je vaš tip muškarca upravo taj, a ne ono što ste možda mislili da jeste. Ljubav sve mijenja.

Tko je najzgodniji Hrvat?

- Ah, ne smijem o tome, dečko mi je ljubomoran!

Kakvi ste kada je moda u pitanju? Kako biste opisali svoj stil?

- Na porornici dosta upadljiv, volim da je scenska garderoba uvijek s dozom seksipila jer se u tome na sceni odlično osjećam. Dok u privatnom životu preferiram jednostavan i sportski stil, traperice, T-shirt i neke bajkerske čizme. Tako da je moj stil raznolik i zato ga i ne volim definirati. Volim se stalno mjenjati i biti drugačija. Igram se modom, i tako njoj i pristupam. Na kraju dana najvažnije je osjećati se dobro u tome što nosite, sviđalo se to nekome ili ne.

Jesu li onda Jelena na sceni i Jelena u privatnom životu u modnom smislu dvije različite osobe?

- To su dvije različite Jelene - na pozornici gledate seksi Jelenu, dok u privatnom životu vidite običnu curu iz susjedstva.

Znate li možda koji je najskuplji modni komad koji imate u ormaru?

- Vjerovatno cipele ili torba. To su moje modne slabosti.

Znači li to da spadate u krug žena koje luduju za cipelama? Koliko pari imate, ako nije tajna?

- Definitivno sam ta, i priznajem - imam ih jako puno, i nikada dosta! Čim kupim jedne, odmah se pojave druge koje želim. I tako u krug.

Kao jedna od najvećih domaćih zvijezda, često ste na udaru modne kritike. Koliko vas pogađaju negativne recenzije vaših lookova, a koliko vam gode one pozitivne?

- Za svoje modne odabire se nikome ne opravdavam i ne ispričavam. Ne odijevam se za druge!

Jeste li ikada kupovali u second hand dućanu ili bili na zagrebačkom Hreliću?

- Moram priznati da nisam, vjerujem da s drugom odjećom prenosite i drugu energiju, takav shopping još nisam iskusila, a u budućnosti - tko zna!

U čemu se osjećate najugodnije, a u čemu najseksepilnije?

- Najugodnije u trapericama, T-shirtu i nekim ravnim čizmama, a najseksepijnije s crvenim ružem. Ima nešto strastveno u crvenim usnama.

Omiljeni parfem?

- Hypnotic / Dior.

Kako se opuštate u slobodno vrijeme?

- Najčešće ne radim ništa, šetam s psom, družim se s prijateljima, odem u grad na kavu... Opušteno, jer odmor i znači upravo to - ne raditi ništa.

Imate li neke beauty rituale?

- Kada je održavanje njege lica u pitanju, tu sam prava štreberica. Redovito odlazim na tretmane kod Dr. Nole koja mom licu uvijek vrati potrebnu svježinu. Vjerujem da vam se ono što uložite u njegu lica u mladosti vrati u starosti.

Za kraj, kakvi su planovi za nadolazeće proljeće i ljeto? Možemo li uskoro očekivati neki novi hit?

- Na radnom polju se uvijek nešto sprema i priprema. Ljeto će kao i uvijek biti radno, a prije ljeta pripremam jednu novu pjesmu koja će sigurno opet izazvati pravu lavinu i buru reakcija. Veselim se, jako!

Izvor:  cromoda.com