FOTO  Elena Dizdar - MISS sporta Hrvatske 2015

Miss sporta, Miss fotogeničnosti, Hrvatska
U finale se putem castinga plasiralo 16 finalistica, a organizatori izbora su bili Tamara Roglić, vlasnica modne agencije Tarol i Damir Mrvec, novinar Večernjeg lista, Udruženje obrtnika Ivanić Grada te grad Ivanić Grad

Titula Miss sporta Hrvatske za 2015. godinu pripala je Eleni Dizdar (17) iz Zagreba, prva pratilja je Edita Marenić iz Zagreba, dok se titulom druge pratilje okitila Dorotea Vlatković iz Zagreba.Titula Miss fotogeničnosti otišla je u ruke Nikoline Jakšić iz Zagreba.
-Sport iz kojeg dolazim je taekwondo i aktivno treniram šest godina.Prije dvije godine sam bila viceprvakinja Hrvatske, te sam osvojila par medalja na većim prvenstvima.Imam slavonske korijene moj tata Miki je iz Slavonskog Broda, dok je mama Andreja iz Zagreba. Učenica sam Športske gimnazije U Zagrebu i uspješno sam završila drugi razred. Što se samog izbora tiče imala sam tremu na probi, no kad je izbor počeo nisam imala tremu i uživala sam cijelim tijekom izbora.Ova titula mi više znači da promoviram taekwondo kao sport jer nije toliko zastupljen kao ostali sportovi.Moram se pohvaliti da je moja cimerica Dorotea Vlatković, druga pratilja, tako da ponosno možemo reći da je naša soba 202 najtrofejnija soba.Teta Karmen-Dizdar Moj tata nije bio na izboru jer je na moru, te je u šali rekao da sam kući u Slavoniji okrenu bih prase na ražnju, ovako moram ribu na gradele,istaknula je pod puno emocija Elena Dizdar, nova Miss sporta Hrvatske 2015.

U prvom izlasku djevojke su se predstavile u majicama mlade dizajnerice Graciane Petrović, potom u drugom izlasku su nosile sportsku odjeću Body Feeling i obuću Sport Vision. U trećem izlazu djevojke su se predstavile u casual odjeći Trgovačkog obrta ''Duba'', a u četvrtom u kupaćim kostimima Body feeling, uz koje su nosile sunčane naočale Prooptike.Peti izlaz bio je nešto posebno, nešto što je specifičnost ovog izbora, a to je u 45 sekundi predstaviti u talent show-u sport iz kojeg dolaze., te na kraju u večernjim haljinama salona ''Sposata'' iz Ivanić Grada.

Za laskavu titulu najljepše natjecale su se: Ana Silaj iz Petrinje (akrobatski rock'n'roll ), Dorotea Vlatković iz Zagreba (atletika), Edita Marenić iz Zagreba (alpsko skijanje), Elena Dizdar iz Zagreba (taekwondo), Ivona Nemčić iz Križevaca (bikini fitness), Kristina Banić iz Varaždina (fitness), Lorin Nukić iz Osijeka (natjecateljski fitness), Marta Klaufarić iz Zagreba (odbojka), Nikolina Jakšić iz Zagreba (skokovi u vodu), Nikolina Vojnović iz Zagreba (atletika), Paula Zrinjan iz Samobora (atletika), Petra Paležac iz Zagreba (odbojka), Petra Ribarić iz Rijeke (ritmičko-sportska gimnastika), Sara Margetić iz Zagreba (ritmičko-sportska gimnastika),Sara Vidaković iz Malog Lošinja (atletika), Vinka Ivičić iz Petrinje (sportski ples).

Na ovom izboru natjecala se i lijepa Lorin Nukić iz Osijeka koja aktivno trenira natjecateljski fitness, a o svojim dojmovima nakon izbora ukratko je rekla:
- Izbor je bio super iskustvo stekla sam jako puno novih prijateljstava i sigurno ćemo ostati u kontaktu i družiti se nakon svega. Sve u svemu super iskustvo i svako tko ima priliku preporučila bi mu da se okuša u tome, zabava je zagarantirana kao i nova prijateljstva, istaknula je Lorin Nukić iz Osijeka.

U kulturno-umjetničkom programu su nastupili: Paula Hude i Balint Temesvari, članovi plesnog kluba Harmony, djevojke iz Plesnog Studija ''Step by Step'', plesači zagrebačkog kluba Rock'n'roll Gimnazija - Sarah Singer i Ivan Tišlar te Karla Špoljarić i Patrik Ciprić, plesačica Lune Lilek i Ive Hukman, Cheer dance par - Dora Pavlić i Lorena Biki, juniorke PK Lana, Paula Hude i Balint Temesvari, članovi plesnog kluba Harmony, Street workout -Mario Joka, Luka Šimić, Petar Živanović, Ivan Ivančić, Matija Žic i Petar Poljak, Super Nova Band i Sebastian Popović, te Mladen Burnać.Kroz program izbora je vodio je uvijek veseli Frano Ridjan.