FOTO/VIDEO  Dalibor Herceg snimio novi video spot za pjesmu 21 gram

Dalibor Herceg
Tradicija nekih kultura tumači ga kao prag zrelosti. Ovaj broj predstavlja sklad stvaranja i simbol individualnosti. Numerologija često tom broju pripisuje buntovničku snagu osoba. Isto tako, postoji vjerovanje je da masa duše u trenutku kada napušta tijelo iznosi točno 21 gram.

Radi snažne energije broja 21 i vjerovanja teoriji da težina duše je 21 gram, nastala je pjesma "21 gram". Energična pop balada snažnog teksta predstavlja emotivnu zrelost i buntovničku snagu.

Autor glazbe i aranžmana, kao i u svim svojim dosadašnjim pjesama je Dalibor Herceg, dok stihove pjesme potpisuje G. Jakovac.

Video spot za zanimljivu skladbu sniman je u Rijeci, u interijeru zapuštenog hotela "Panorama". Inače, hotel "Panorama" glasi kao jedan od opsjednutih hotela u Hrvatskoj.

Dalibor Herceg, profesor glazbene kulture, glazbenik i producent, uspješno privodi rad na svom albumu prema kraju. Pjesma "21 gram" potpuno je drugačiji glazbeni izračaj od Daliborovih zadnjih singlova. Daliboru je ovo sedmi video spot, a proteklih godina nastupao je na mnogim festivalskim pozornicama, te ostvario uspjeh od četiri glazbene nagrade.