FOTO  Čitatelji biraju Miss fotogeničnosti Miss Universe Hrvatske 2015

miss, Miss Universe Hrvatske
...Miss Universe Hrvatske koji će se održati u Kristalnoj dvorani hotela Westin u Zagrebu, u nedjelju, 7. lipnja 2015.

U fotogaleriji vam donosimo službene fotografije ovogodišnjih ljepotica, a za najbolju fotografiju čitatelji mogu glasovati na službenoj Facebook stranici izbora MISS UNIVERSE Croatia odnosno putem linka https://www.facebook.com/media/set/?set=a.935762679779522.1073741929.244667395555724&type=1

Djevojka čija fotografija bude proglašena najboljom osvojiti će lentu Miss fotogeničnosti Miss Universe Hrvatske 2015.

Dvadeset ljepotica iz cijele Hrvatske već je obavilo prvi dio priprema, prvo u Zagrebu, gdje im je dom bio hotel ESPLANADE ZAGREB, dok su službeno fotografiranje obavile u prekrasnom hotelu RADISSON BLU RESORT u Splitu, gdje su se za njihov savršeni izgled pred kamerom poznatog modnog fotografa Gorana Matijašeca pobrinuli vizažisti P2 COSMETICS i stilisti SALONA RENATA KERASTASE iz Zagreba, te ST. Tropez spray tanning. Finalistice će na izboru nositi dnevne modne kombinacije KiK Textilien, kupaće kostime PALMERS, večernje haljine VESNA SPOSA i cipele HUMANIC. I ove godine glavna nagrada pobjednici je studij na prestižnoj Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa (ZŠEM) u Zagrebu, u vrijednosti do 20.000 Eura.


U glazbenom dijelu programa nastupiti će JELENA ROZGA, JACQUES HOUDEK i grupa MAGAZIN.

MISS UNIVERSE® najprestižniji je izbor ljepote na svijetu, u vlasništvu Donalda Trumpa i televizijske kuće NBC, sa sjedištem u New Yorku, i jedan od najstarijih izbora ljepote s tradicijom dugom 64 godine. Svjetski izbor prenosi preko 180 televizijskih kuća u cijelome svijetu, te je stoga sudjelovanje na ovom prestižnom izboru velika promocija Hrvatske, koja svoju predstavnicu na izbor MISS UNIVERSE® šalje od 1997. godine.