FOTO  3. Mostar Summer Fest otkriva imena ovogodišnjih izvođača

Mostar Summer Fest

Vikend je to koji okuplja sve ljude željne dobre glazbe, zanimljivih sadržaja i nezaboravnog provoda. O sjajnom provodu lani najbolje svjedoči činjenica da su se na pozornici kroz dvije večeri Festa izmijenjala imena kao što su Brkovi, Jinx, Marčelo, Edo Maajka, Bajaga i Instruktori te Partibrejkers, a sjajne reakcije publike zabilježio je službeni after movie Festa, kojeg možete pogledati u nastavku članka.



„Ove godine smo u osmišljavanju line-upa imali tri cilja. Prvi je bio da dovedemo glazbena imena koja publika voli, ali koja odavno nije čula - kao što su Rambo Amadeus i Psihomodo Pop, drugi je bio da dovedemo imena o kojima se ovih dana mnogo priča i čiji broj fanova stalno raste - kao što su S.A.R.S, Elemental, Van Gogh i Dječaci, a treći cilj nam je da kao i uvijek na pozornici nastupaju i domaći bendovi, pa ćemo uživati u nastupu mostarskog benda SOVE, dolazi nam Brutal Protest iz Banja Luke, kao i mladi The Sweepers iz Širokog Brijega, a tu je i bend Rezerve koji pak stiže iz susjedne Hrvatske. Ne sumnjamo da će malo tko u regiji odoljeti nastupima ovih deset bendova te da će ovo biti još jedan sjajan Fest!", rekli su nam organizatori.

Ulaznice za Fest možete već od danas (srijeda 25.3.) kupiti u Mostaru na info pultu Mepas Mall centra, a svi oni kojima Mostar nije dostupan, svoju ulaznicu mogu kupiti preko servisa kupikartu.ba. „Ističemo da smo u pretprodaju pustili ograničen broj festivalskih ulaznica po cijeni od 20 KM koje vam omogućuju ulaz na obje večeri Festa. Svatko s ulaznicom će naravno moći uživati i u svim sadržajima bogate chill-out zone koja će ove godine biti još sadržajnija i puna izazova za prave avanturiste, stoga nas pratite na službenom Facebook fan page-u gdje redovno s našim fanovima dijelimo novosti (https://www.facebook.com/MostarSummerFest) .", dodali su organizatori.