FOTO  Vokalno plesna grupa B-Stars snimila prvi video spot

PS B-Dance, B-Dance, spot

...Mama hvala ti za sve". Autor teksta i glazbe za istoimenu pjesmu je voditeljica grupe Željka Bošnjak Zovko. Riječ je o jednoj prelijepoj baladi koja pjeva o najljepšoj ljubavi, ljubavi djeteta i majke. Spot je sniman na više lokacija u staroj tvrđavi Počitelja i okolici.

Da su plesači plesnog studija B-Dance talentirani i u nekim drugim poljima to će dokazati i ovaj video spot jer je upravo povjerenje za snimanje i režiranje pripalo plesačima ovog plesnog kluba Goranu Popoviću (režija) i Daniela Antičić (snimanje i montiranje spota).
Tijekom snimanja vladala je jedna odlična radna atmosfera, a djevojčice su bile pravi profesionalci i izvrsno su se snašle ispred kamere, te su dobivene zadatke odradile na nivou.

Inače, B-Stars je vokalno-plesna grupa koja djeluje u sklopu plesnog studija B-Dance iz Mostara. Ova grupa zamišljena je na način da se glazbeni program ostvaruje njegujući dječju glazbenu i scensku kreativnost, glazbenu pedagogiju te popularizira glazbenu umjetnost kroz pjevanje i ples.
Njezinim osnivanjem ustvari je pokrenut prvi takav program ne samo u Mostaru, nego na području cijele Bosne i Hercegovine. Do sada su snimili nekoliko autorskih pjesma, osvojili nagrade na brojnim dječjim festivalima i pobrali simpatije velikog broja malih i velikih glazbenih simpatizera zahvaljujući jedinstvenom spoju pjesme i plesa koji predstavljaju na sceni,a nedavno su nastupale i na prvom dječjem mjuziklu u Mostaru.
Ovim snimanjem video spota završena je još jedna uspješna plesna sezona plesnog studija B-Dance, a u nove glazbeno-plesne pobjede B-Danceri kreći ponovno na jesen.