Večer stand-up komedije u Lucullus Music Baru

Lucullus Music Bar, Lucullus Music Bar, Mostar
...Mate Grbavac iz Sarajeva i Omer Hodžić iz Mostara i pri tome nasmijati publiku u Lucullus Music Baru.


Upravo ova dvojica komičara, koji će u subotu 10. listopada nastupiti pred mostarskom publikom, duže vremena marljivo rade i pune klubove diljem Bosne i Hercegovine, ali i regije.

Mostarac Omer Hodžić stand-up komedijom bavi se dvije i pol godine te je u relativno kratkom periodu skupio veliki broj nastupa po Balkanu, ali i Europi.

- Iako imam tek 22 godine, želim se baviti stand-upom baviti cijeli život. Pored brojnih nastupa u klubovima, uspio sam komediju prodati i TV1 televiziji za koju sam snimio set te 15 minuta komedije na engleskom jeziku za Comedy Central Extra - kaže nam ovaj mladi komičar kojeg publika i kolege percipiraju kao najboljeg komičara u BiH.

- Prije nego što sam postao komičar, bio sam socijalno retardiran. Toliko da se činilo da ni u komunizmu ne bi imao drugove. To se nije puno promijenilo, ali sada mi se bar ljudi smiju kada u društvu pričam svoje lude istine jer misle da se šalim. Ni to mi nije pomoglo da se riješim svojih frustracija, ali o tome ću pričati kada se popnem na pozornicu - poručuje Omer.

Mate Grbavac je stand-up komičar iz Ljubuškog s adresom u Sarajevu. Komedijom se počeo raditi prije tri i pol godine kada se prijavio na večer otvorenog mikrofona u organizaciji Magacina Kabare.

- Volim razne teme, fetiš su mi politika i religija, ali istraživanje seksualnih i drugih devijacija mi je poprilično privlačno. Zapravo volim pričati sve stvari koje su smiješne - rekao nam je ovaj student prve godine mastera na politologiji u Sarajevu.

Što Omer i Mate pripremaju za nastup saznajte u subotu u Lucullus Music Baru. Nastup počinje u 21 sat i ulaz je besplatan.