FOTO  Najbolji trenutci četvrtog Mostar Summer Festa!

Mostar Summer Fest

Četvrto izdanje Festivala se i ove godine odvijalo na platou Mostarskog sajma, između dvije sale gdje su organizatori smjestili glavni stage, a ove godine su organizacijsku ljestvicu podigli visoko postavivši i drugi stage naziva INKUBATOR, na kojem smo obe večeri mogu slušati genijalne autorske bendove uz vrhunac zabave koji je uslijedio nastupima Gustafa i Repetirora.

„Ponosni smo na činjenicu da je naš mali, ali vrijedni tim uspio na jedan Festival postaviti dvije bine i tako, po prvi puta u našoj regiji, omogućiti posjetiteljima da sami biraju koji bend žele slušati.", ističu iz organizacijskog tima. Dodaju: „Naša nit vodilja od samog početka je da tijekom dva dana u Mostaru izgradimo mali grad gradu, čiji će stanovnici dolaziti iz raznih zemalja svijeta i koji će tijekom dana uživati u ljepotama grada, a od poslijepodnevnih do jutarnjih sati opuštati se i zabavljati na našem Festu. Polako, ali sigurno kročimo ka tome cilju. Naime, ove godine ste u našoj, moramo istaknuti, genijalnoj CHILL OUT zoni mogli uživati u performansu plesa na svili, pozirati za besplatnu karikaturu kao sjajnu uspomenu na Fest, opustiti se u nargila korneru, uživati u ugođaju Španjolske večeri kakvu je pripremio naš generalni sponzor Estrella Damm, dodatnu energiju dobiti na BBQ korneru i tortilla baru ili se zasladiti slasnim francuskim palačinkama. Kako rekosmo - izgradili smo mali grad!", po završetku Festa organizatoru su nam prokomentirali svoju namjeru.

Naravno, ništa od toga ne bi bilo moguće kako ističu, da nije partnera koji ih prate iz godine u godinu. Sve njih kojima se od srca zahvaljuju na potpori, možete pronaći na službenoj stranici Festa na www.mostarsummerfest.com, a posebno ističu podršku generalnog partnera tj, Estrella Damm piva te zlatnog pokrovitelja HT Eroneta. Napominju kako nipošto ne smiju zaboraviti 32 sjajna volontera koji su i ove godine svojom energijom Festu dali novu dimenziju. „Lani smo imali 10 bendova, ove godine 16. Lani smo ih sve ugostili na jednoj pozornici, ove godine na dvije. Lani smo u organizaciju što direktno, što indirektno imali uključeno oko 250 honoranih radnika, ove godine smo ih imali 300. Sve te brojke pokazuju da Festival raste, da ljudi žele uživati u pozitivnoj energiji koja u dane Festa eruptira na lokaciji Mostarskog sajma, a to je ono što želimo postići. Gradimo Festival kao mjesto druženja, povezivanja, sjajnog provoda i kvalitetne glazbe. Zato FEEL YR V:BE i vidimo se dogodine!", s osmjehom zaključuju organizatori.

FOTO: Bonk studio