Koncert Marka Perkovića Thompsona – Nakon 8 godina, ponovno u Širokom Brijegu!

Marko Perković Thompson, Široki Brijeg, koncert, Marko Perković Thompson, Široki Brijeg
svi Thompsonovi koncerti u okviru turneje "Ora et labora" bili su spektakli iznimne posjećenosti, a turneja svoje finale doživljava upravo u sportskoj dvorani Pecara na Širokom Brijegu! Ovaj veliki glazbeni spektakl u Širokom Brijegu pod pokroviteljstvom HT Eroneta održat će se u srijedu, 23. prosinca 2015. godine s početkom u 20 sati. Kao i na svim dosadašnjim koncertima, posjetitelje očekuje više od dva sata vrhunske glazbene produkcije uz spektakularne svjetlosne i video efekte. Ulaznice za koncert u pretprodaji moći ćete kupiti od 16.12. na recepciji Hotela Park u Širokom Brijegu, te na dan koncerta na blagani na ulazu u sportsku dvoranu Pecara. Cijena ulaznice iznosi 15 KM.

Diskografska 2013. i 2014 godina definitivno su prošle u znaku zadnjeg albuma Marka Perkovića Thompsona 'Ora et labora'. Nakon sedam godina studijske stanke, Thompson je objavio produkcijski najsloženiji album koji je nastajao dvije godine. Niz priznanja koje je dobio po objavljivanju albuma te rasprodani koncerti definitivno potvrđuju da je Thompson glazbenik broj jedan u Hrvatskoj. Album "Ora et labora" najprodavaniji je album u Hrvatskoj za 2014 godinu, a ujedno i jedini album hrvatskog izvođača koji se našao u samom vrhu prodaje albuma na službenoj svjetskoj iTunes top listi. Pjesma "Samo je ljubav tajna dvaju svjetova" dobila je diskografsku nagradu Porin za Hit godine, a dva posebna priznanja Thompsonu dodijelila je i CMC televizija - priznanje za Hit godine 2013. za pjesmu "Samo je ljubav tajna dvaju svjetova" te za Izvođača godine 2013. Posebno se pamti nastup na splitskom Poljudu na kojem se okupilo preko 50 000 ljudi, koji je zabilježen na DVD-u "Thompson - Poljud Live".

Vjeruje se kako će dvorana Pecara biti premalena kako bi primila sve Thompsonove prijatelje koji će na ovaj koncert doći iz cijele Hercegovine, Dalmacije, Srednje Bosne i naravno dijaspore, te da ćemo uz jedan vrhunski glazbeni događaj, pjevajući dočekati radost predstojećih Božićnih blagdana.