Cijeli internet priča o računu koji je jedan par dobio od mladenaca na čijoj svadbi se nisu pojavili

svadba, račun
Naime, Jessica Baker i njezin suprug od mlade i mladoženje poštom su dobili račun od 75.90 dolara jer su rekli da će doći na svadbu pa su toliko okvirno mladenci morali platiti za njihove dvije prazne stolice. Prenosi Telegram.hr.

"Mora da se šale! Poslali su nam račun kao da bismo mi pojeli dva riblja odreska, a onda su nam na račun još dodali i cijenu usluge te porez", otkrila je Jessica za lokalnu TV postaju, a njezina priča vrlo brzo je postala viralna.

Mlada i mladoženja poslali račun jer nisu dobili ispriku

Dodala je kako su uz račun dobili i poruku u kojoj piše: "Ovaj trošak reflektira iznos koji su za obrok platili mlada i mladoženja jer su gosti potvrdili da će doći, a naknada troškova, objašnjenje zašto nisu došli, čestitka, poziv ili SMS poruka bilo je nešto što bi se cijenilo", stoji u poruci.

Jessica je za medije rekla kako nema namjeru platiti račun, ali priznaje da možda nije baš dobro reagirala u cijeloj situaciji. "Čini mi se da ni sama ne znam što bi bio dobar odgovor i što bi bilo dobro da smo napravili", rekla je Jessica.

Nakon što je njezin račun objavljen na Facebook stranici lokalne TV postaje KARE 11, fotografija je postala viralna, a rasprava o tome je li opravdano ili neopravdano poslati ovakav račun ljudima koji se ne pojave na svadbi, još uvijek traje.