Što žene moraju znati da bi seks bio još bolji

ako možda mislite da već sve znate, tu i tamo dobro dođu neki ekstra mudri savjeti koji vam mogu pomoći da strastvene igrice ispod plahti budu još bolje.

Ma koliko bili uvjereni u to da vam u spavaćoj sobi sve ide baš onako kako treba, seks uvijek može biti još bolji. Na stranici realbeauty.com pronašli smo nekoliko savjeta koji mogu začiniti seksualni život.

Svaka žena trebala bi imati pozu za postizanje orgazma
Ako još uvijek ne znate koja bi to poza bila, vrijeme je za eksperimentiranje. Isprobajte poze koje još niste, mogli bi se ugodno iznenaditi. Kada jednom pronađete koja je vaša sigurna poza za postizanje orgazma, uvijek se možete vratiti na nju!

Nije istina da svi oko vas imaju bolji seks i više istog
Sasvim je nepotrebno zamarati se s time koliko se neki drugi par često seksa i kakav je njihov seks. Svaka je veza individualna i jedino pitanje koje bi trebali postaviti je 'Zadovoljava li vas seks u vezi?'

Tražiti od partnera da vam ispuni želju vrijedno je neugodnosti
Ma koliko vam se činilo neugodno tražiti od partnera nešto za čim u krevetu žudite, a niste još imali prilike isprobati, vrijedi pokušati. Sve za obostrano veće zadovoljstvo!

Što se više seksate, to ćete više seksa i htjeti
Vrlo je jednostavno - ako se rijetko seksate, zaboravit ćete koliko je seksa zapravo odličan za vas. I zato, pokušajte to raditi što češće.

Ne zaboravite samozadovoljavanje
Kao prvo, jeste li ikada sami sebe razočarali?! A kao drugo - što su vaši orgazmi učestaliji, htjet ćete ih još više, a i vaš partner!

Planirani seks može biti bolji od spontanog
Ne vjerujete? Pokušajte jedno drugo držati napaljenima čitav dan i jedva čekati da se konačno vidite, uz obilje podataka 'tko će kome raditi što i kako'.

Ključ uspjeha leži u Kegelovim vježbama
Kegelove vježbe podrazumijevaju naizmjenično stezanje i opuštanje sfinktera (jako stisnete kompletno dno zdjelice, kao kad želite zaustaviti mokrenje). Osim što će ojačati mišiće, vježbe pomažu i za postizanje višestrukih orgazama. A osim toga možete iz raditi bilo gdje, bilo kad i nitko neće znati. (Net.hr) Prosječna osoba u svome životu provede 50 dana uživajući u seksu

Prosječna osoba u životu provede 49 dana, 13 sati i 41 minut u vođenju ljubavi. U nedavno provedenoj zanimljivoj britanskoj anketi sudjelovalo je 1.800 seksualno aktivnih osoba.

Muškarci na seks "potroše" 52 dana i 8 minuta života, a dame malo zaostaju - one u vođenju ljubavi provedu 47 dana, 3 sata i 36 minuta.

Seksualni odnos u prosjeku traje 19,5 minuta, ali je deset posto ispitanih izjavilo kako igrice u krevetu traju više od pola sata, dok ih je nešto manje od deset posto priznalo da je vruća zabava gotova za manje od pet minuta.

Ispitanici koji su najmanje seksualno aktivni tokom života sakupit će svega tridesetak sati seksa, a oni najaktivniji će u seksu uživati više od 170 dana.

realbeauty.com