Što sve žene nauče o seksu do 30 ?

seks, žene, učenje, seks, emocije, žene, seks, fantazija, žene, uzbuđenje, žene, seks, seks, vitka linija, boja, seks, tužba, nevjesta, srce, žene, zaljubljenost, muškarci, gradska cura, dnevnik, žena, singl, sretna, način, mostarke, razgovor, rostilj, telefoniranje, mostarke, papci, sponzoruše, seks, telefon, telefonski razgovor, mostarke, ručak, telefonski razgovor, mostarke, telefonski razgovor, mostarke, Svjetsko prvenstvo, telefonski razgovor, mostarke, mostarke, telefonski razgovor, mostarke, telefonski razgovor, telefonski razgovor, mostarke, telefonski razgovor, mostarke, fakultet, telefonski razgovor, mostarke, izbori, telefonski razgovor, mostarke, izbori, mostarke, telefonski razgovor, telefonski razgovor, mostarke, telefonski razgovor, mostarke, mostarke, razgovor, telefonski razgovor, telefonski razgovor, mostarke, tržni centar, telefonski razgovor, mostarke, izbori, plavuše, ispitivanje, inteligencija, mostarke, telefonski razgovor, telefonski razgovor, mostarke, telefonski razgov
Tek kad ste bile sigurne da nema nijedne izdajničke dlake, akcija je mogla početi. U tridesetima ćete biti manje opterećeni, a neće vam pasti na pamet odbiti seks zato što ste se depilirali prije deset dana.

Postizanje zajedničkog vrhunca je precijenjeno, kajanje zbog seksa za jednu noć je pase, sve erogene zone su prihvatljive. Sve to i još puno toga svaka žena treba znati do 30. godine.

To su godine u kojima žene ulaze u smireniju, samouvjereniju fazu. U period života kada mogu bez straha reći što žele i znaju kako to dobiti. Žene u 30-ima već su dovoljno, iskusne, samopouzdane i vješte i znaju zbog kojih stvari se ne treba kajati, zbog čega ne treba razbijati glavu i na koji način postići potpuno fizičko zadovoljstvo.

Evo što su sve naučile:

Doživjeti vrhunac zajedno je precijenjeno i nerealno
Iskusne žene ne stvaraju sebi nepotrebni pritisak. One znaju da zajednički vrhunac nije važan za kvalitetan i dobar seks. Zadavati određeni cilj u seksu može biti samo kočnica i opterećenje.

Kajanje zbog seksa za jednu noć. Što je to?
Imali ste divlji seks na brzinu za jednu noć. Pa što sada? Moralizirajući glas koji vas je prije upozoravao da dobre cure to ne rade više nije tu. Znate da zbog toga niste lošija osoba. I vi ste, kao i on, jednostavno uživali u strasti koja vas je ponijela.

Nisu toliko opterećene malim fizičkim nedostatcima
U dvadesetima ste vjerojatno prije skidanja pred frajerom obavezno prošli manikuru, depilaciju, solarij. Tek kad ste bile sigurne da nema nijedne izdajničke dlake, akcija je mogla početi. U tridesetima ćete biti manje opterećeni, a neće vam pasti na pamet odbiti seks zato što ste se depilirali prije deset dana. Naravno, da to ne znači da ste se zapustili, jednostavno znate da kvaliteta seksa ne ovisi o svježoj depilaciji i manikuri.

Sve njegove erogene zone su prihvatljive
Svi njegovi dijelovi tijela su potencijalne erogene zone. Znate već što ste sve izbjegavali u dvadesetima. U zrelim tridesetima spremni ste na eksperimente.

Poznaju svoje tijelo i njegove potrebe te kako ih zadovoljiti
Nema ništa više seksi nego pokazati partneru što želite. Pravi muškarac znat će to cijeniti u i potrudit će se oko vas.

Znate da je u redu odbiti neke stvari
Ako niste raspoloženi, ako vam se nešto ne sviđa ili vam jednostavno nije do seksa, znate reći NE.

Lubrikanti će spasiti stvar
Ne smatrate da je upotreba lubrikanta nešto perverzno. Želite seks, ali tijelo još nije dobilo poruku. Uzet ćete malo lubrikanta i podmazati stvar, ništa strašno.

Muškarci trebaju jasne upute
Teško da će shvatiti što vam odgovara ako na svaki njegov dodir uzdišete kao kad ste imali dvadeset. Ako želite jače, brže ili pak nježnije, to mu sad govorite jasno i glasno.

Istinski užitak ne znači uvijek romantiku
Seks može biti odličan i ako se poseksate na brzinu na kuhinjskom stolu ili ako ga prakticirate napola pijani nakon tuluma kod prijatelja. Sve je to OK, prihvatljivo i seksi.

Zaštita je nešto što dugujete sebi
Reći mu da stavi kondom nije nešto što se bojite izgovoriti. Svjesni ste posljedica poput neželjene trudnoće ili spolnih bolesti.

I nesavršena tijela u krevetu su odlična tijela
Višak na trbuhu. Bedra s prvim znakovima celulita. Grudi koje polako prestaju prkositi gravitaciji. Koga briga? U seksu uživate bez obzira na male nesavršenosti.

Seks s jednom osobom je podcijenjen
Biti s osobom na koju se možete osloniti i kojoj potpuno vjerujete može vam priuštiti nezaboravne seksualne užitke. Prestali ste vjerovati da je monogamija dosadna.

Seks u tridesetima je naplata dotad naučenog
U dvadesetima ste imali loše dečke, ali ludi seks ili pak obratno. U tridesetima želite cijeli paket. Imate iskustvo, samopouzdanje i vrijeme je za naplatu.

izvor: tportal.hr