Single si protiv svoje volje? Ovo je 5 brutalnih istina zašto će tako i ostati

šminkanje

Postoje i one koje taj status jednostavno preziru i jedva čekaju pronaći dečka. Ako si u drugoj kategoriji i nikako ne uspijevaš pronaći svoju "bolju polovicu", vrijeme je da se suočiš s činjenicama. Ovo su razlozi zbog kojih si single i zbog kojih ćeš ostati single ako nešto ne promijeniš.

Vidi se da tražiš dečka

Ako cijelim svojim bićem svima oko sebe šalješ signale da očajnički tražiš dečka, većina muškaraca će namirisati tvoj očaj i maknuti se što dalje.

Previše očekuješ

Tvoj popis karakteristika koje mora imati idealan muškarac može biti jako dugačak i pun nerealističnih očekivanja - dokle god znaš da su ta očekivanja nerealistična. Ako tražiš da netko bude baš kao s tvog popisa, tražit ćeš zauvijek.

Premalo očekuješ

Ako si u fazi da ti nije važno kakav je frajer i da si spremna na bilo što, privući ćeš samo najveće kretene koji će te iskoristiti i krenuti dalje. Ako nemaš standarde, nećeš nikome biti zanimljiva.

Glumiš da si nedostižna

Stav čin iglavnu razliku između cure kojoj će mnogi prići i one koju će svi zaobilaziti. Ako glumiš da si nedostižna s ciljem da se frajeri počnu jako truditi oko tebe, velike su šanse da ćeš cijelu večer provesti sama.

Ne trudiš se

Nikako ne možeš upoznati nekog novog? Velik broj žena koje se žale upravo na ovo često ni ne izlaze iz kuće. Prije nego što kreneš kukati da nema dobrih frajera, provjeri koliko često uopće napuštaš svoju zonu udobnosti.

Izvor: index.hr