Potrošio 7.000 funti da poveća muškost, a rezultatom je presretan

povecao muskost
"Ja mislim da svaki muškarac želi biti veći i snažniji, a ako to možete napraviti, zašto ne. Većina žena ne mora povećati grudi pa ipak to naprave. Veće je bolje, svatko će to reći, pogotovo ako za primjer uzmete oružje i slično", kaže Leon.

Leon se prijavio kod kirurga dr. Davida Millsa u kliniku za estetske operacije, Moorgate Aesthetics u Londonu, koja ima podružnice po cijeloj Velikoj Britaniji, a specijalizirana je za povećanje penisa. Operaciju su radili pod općom anestezijom, a između ostalog su pri vrhu i na bočne strane penisa ubrizgali masno tkivo čime su mu povećali spolni organ za nešto manje od četiri centimetra. Ostatak su dobili prerezavši jedan od ligamenata što je omogućilo dodatno produljenje.

Leon je oduševljen rezultatima: "Rekao sam im da želim čudovište i dobio sam čudovište! Svi žele biti malo bolji ili malo brži od drugih. Nisam im vjerovao dok nisam pogledao. Ako imate 7.000 funti viška, zašto ne. Rezultat je fantastičan, posebno u erekciji. To je veličina kao u porno filmovima! Ne mogu ga ni obuhvatiti dlanom."

Čim su mu doktori dozvolili da skine povez i sam pogleda, Leon je fotografirao svoju novu spravu i poslao sliku prijateljima preko WhatsAppa: "To je kad kupite novi automobil pa se želite pohvaliti!"

Dokumentarac o Leonu i njegovom pothvatu bit će prikazan u emisiji "The Penis Extension Clinic" koja se emitira od četvrtak, 2. lipnja na trećem programu BBC-ja kao i na njihovom online kanalu.