Najprljavije ženske tajne

žene, tajne, seks
Čak i u najskladnijoj vezi postoje tajne koje žena nikada neće otkriti svome muškarcu. Ma kako ga voljela, neke je stvari teško prevaliti preko jezika, bilo da se radi o strahu od osude, bilo da se jednostavno želi poštedjeti drugu osobu neugodnih saznanja. Do popisa najprljavijih ženskih tajni su došli američki znanstvenici koji su u tajnosti ispitali 700 žena, prenosi portal za sklapanje poznanstava HoćuSpoj.com.

1. Spavale su s više muškaraca no što njihov muškarac misli

Ako muškarac upita svoju bolju polovicu s koliko ih je prije njega bila, svaka treća će slagati i umanjiti brojku. Žene ne vole govoriti o svojim prethodnim vezama. Žele li muškarci zaista saznati tko se krije u njenoj prošlosti, morat će se svojski potruditi, kaže stručnjak za prevare u vezama doktor psihologije Tim Cole. Ako i postoji najmanja sumnja da neće s odobravanjem gledati na njeno iskustvo, žena će ga prešutjeti.

2. Preljubnice

Izgledi da je žena u vezi prevarila muškarca su čak 32 posto. Muškarci bi se trebali posebno zabrinuti ako žena prestane pokazivati uobičajenu želju za seksom. Ako se uz to više ne uređuje za njega, a prestala mu je slati i zavodničke signale, slobodno si može nalijepiti rogove.

Sedam posto preljubnica to čini zbog nezadovoljstva vlastitim životom, 19 posto ih priznaje da više nisu zaljubljene, 17 posto ih to čini zbog dosade, a 28 posto ih se želi osjećati poželjnima dok svaka deseta tvrdi kako jednostavno ne može odoljeti dobrom frajeru i žestokom seksu.

Na koga posumnjati? Prijatelj je objekt njene žudnje u 20 posto slučajeva, kolega u 10 posto, bivši dečko u čak 13 posto, a nepoznati muškarac u samo 12 posto slučajeva preljuba. Izgledi da ga je prevarila s njegovim prijateljem iznose tek bijedan 1 posto.

3. Glume orgazme

Čak 48 posto ispitanih žena priznaje da je glumilo orgazam. Tu i tamo ih to čini 35 posto, svaki drugi put 16 posto, dok svaka dvadeseta žena uvijek glumi orgazam. Prema publikaciji Journal of Sex Research iz 2009. godine, 63 posto žena koje glume orgazam nisu inicirale seks, a 29 posto ih uopće nije željelo snošaj. Dakle, one ih jednostavno žele skinuti s dnevnog reda.

4. Održavaju kontakte s bivšima

Prema istraživanjima objavljenim 2009. godine u publikaciji CyberPsychology & Behavior gotovo 75 posto ispitanika održava kontakte sa svojim bivšim seksualnim partnerima, najčešće putem društvenih mreža. Znakovi upozorenja su brzo zatvaranje prozora na ekranu ili zaklapanje laptopa u trenutku kada on uđe u prostoriju.

5. Čeznu za drugim muškarcima

Trideset i dva posto žena ponekad tijekom seksa zamišlja drugog muškarca. Njih posto uvijek zamišlja drugoga, dok 65 posto ispitanica uvijek misli na svojeg trenutnog partnera. Stručnjaci kažu da je fantaziranje normalno, ponekad i korisno, a u konačnici ne znači emocionalnu prijevaru.

6. Masturbiraju u vezi

Svaka četvrta žena u vezi masturbira nekoliko puta tjedno. Gotovo toliko ih masturbira nekoliko puta mjesečno, dok svaka treća žena gleda porno-film kada je sama doma barem jednom mjesečno. I to je normalno. Naizgled paradoksalno, što više seksa imaju, žene češće masturbiraju. Dobra vijest za muškarce je da žene koje masturbiraju češće pristaju na isprobavanje novih stvari među kojima može biti, na primjer, i zajednička masturbacija.

7. Ne uzbuđuje ih partner

Čak 42 posto žena ponekad ne smatra svoga partnera privlačnim, dok 3 posto žena svoga muškarca smatra odbojnim. Zašto? Njih 18 posto misli da je on beskoristan u krevetu, 16 posto kaže da ih ne privlače fizički, 13 posto ih misli da su im partneri sebični u seksu, a čak ih se 11 posto požalilo na partnerovu higijenu. Za 9 posto nesretnih žena je kriva loša erekcija, a veličina penisa je problem za čak 7 posto nezadovoljnica prenosi portal Hocu spoj.