Morale smo biti glupe plavuše i stalno se seksati s Hefnerom

zecica

... za vrijeme svog boravka u Playboyjevoj vili.

Naime, ona je tamo živjela od 2001. do 2008. godine i usprkos vjerovanju da je u vili uvijek ludo i nezaboravno, s konstantnim tulumima, Madison kaže da nije bilo ni približno glamurozmo i opušteno, a posebno joj je smetalo što su se djevojke morale predstavljati kao izrazito glupe.

"U javnosti je poželjno da budemo glupe plavuše i da je bitan samo naš fizički izgled. Moja knjiga ne način da prikažem drugu stranu tog svijeta" - rekla je Holly.

Madison je odrasla u Oregonu, a s 20 godina je napustila fakultet i otišla u Los Angeles. Jednom prilikom završila je na zabavi u vili, a uskoro je počela tamo redovito odlaziti.
Tada je prvi put upoznala Hefnera koji je u to vrijeme imao 74 godine i harem od sedam žena koje su stalno bile uz njega i bile mu devojke. Holly je tamo ostala živjeti jer je to bio jedini način da ostane u Los Angelesu pošto nije imala novaca za stanarinu.

Prava istina

Bila je uvjerena da djevojke samo glume da su s Hefnerom zbog publiciteta i da nikakav seks ne dolazi u obzir, ali se prevarila. Naime, srijeda i petak su bili "klupski dani" kada se izlazilo po klubovima i jedne večeri nakon izlaska, pozvana je u Hefovu sobu. Kada je ušla, vidjela je svašta. Pornići su se vrtjeli na dva TV-a, žene su sudjlovale u lezbijskim scenama dok je Hefner masturbirao.

"To je trajalo vrlo kratko da se jedva ičega sjećam" - rekla je Holly i dodala da se grupni seks odigravao dvaput tjedno. Osim toga, kada bi izlazile same, djevojke su se morale vratiti u vilu do 21 sat. Druge žene su je vrijeđale kao i sam Hef koji je dosta kritizirao njezin izgledi i nije joj dozvoljavao da nosi crveni ruž. Ubrzo je od stresa počela da mucati i nije mogla govoriti.. Nije smjela potražiti pomoć terapeuta pa je uzimala antidepresive.

Nakon svega,smogla je snage da ode iz vile i vrlo se brzo snašla. Naime, ubrzo se pojavila u mnogim emisijama zahvaljujući kojima je zaradila dosta novca.
Napisala je i knjigu o svim ovim iskustvima koja je nedavno postala i bestseler.

BuzzFeed