Kakav seks žene vole

Kako bismo vam pomogli da otkrijete što vaša draga voli, donosimo vam nekoliko načina kako to one žele i na koji im se način sviđa. No nemojte se slijepo držati ovih pravila koje donosi ivillage.com, ona su vam orijentir, a vi pustite mašti na volju. Ako je vaša draga romantična dama, ne znači da nekad neće biti lavica u krevetu. Na kraju ipak sami procijenite situaciju:

Zavodljiv seks začinjenim komplimentima
Nakon godina veze, više se ni ne trudite zavesti svoju dragu. Usput do toaleta šapnite joj na uho da ste raspoloženi za seks. Teško da ćete tako nešto postići. Prisjetite se kako je bilo na početku i zavedite je komplimentima. Gledajte je duboko u oči i recite joj da vam je privlačna i seksi. Dok joj dajete komplimente žene koje vole biti zavedene, žele da im i pokažete da ne možete bez njih. Skidajte je polagano i gledajte je prodorno.

Romantični seks u kojem ste joj potpuno posvećeni
Ova vrsta seksa idealna je kad imate puno vremena i kad ste opušteni. On je idealan za žene kojima treba dugačka predigra, puno maženja i romantični ugođaj. Ako prihvatimo onu da nije bitna kvantiteta, nego kvaliteta, ovaj seks je odličan da to dokažete. Pripremite atmosferu, pustite laganu glazbu, upalite svijeće i priuštite svojoj dragoj senzualnu masažu uljima koja će završiti jednom strastvenom akcijom.

Divlji neobuzdani seks
Žene koje vole divlji seks neće nužno uvijek bježati od romantike, no njima je uglavnom bitno da ste strastveni i žestoki. Dugačka maženja i ljubljenja joj idu na živce. Ona je žena od akcije i pokažite joj da ne možete skinuti ruke s nje. Kako bi joj ispunili želju, zgrabite je čvrsto i strgajte s nje odjeću. Idealno mjesto za divlji seks je u kupaonici, pod tušem, na podu dnevnog boravka. No želite li baš glumiti akrobata, najsigurnije je ipak na krevetu.

Brzinski seks
Ima i onih žena koji najviše vole, brzo i efikasno. Ovaj seks idealan je kad ste u stisci s vremenom. Morate je uzbuditi najbrže što možete, požudnim pogledom, pomalo zločestim komentarom i povedite je sa strane da u skrivenom kutku obavite to na brzinu. No imajte na umu da žene koje vole brzo i eksplozivno ponekad također trebaju nježnost i zavođenje.

Perverzni seks
Iako muškarci često misle suprotno, mnoge žene otvorene su za nove ideje i poze te vole eksperimente u krevetu. Sjetimo se samo kako je nedavno glumac Jason Biggs od supruge Jenny Mollen na dar za rođendan dobio prostitutku s kojom su se oboje zabavili. Ne kažemo da morate ići tako daleko, ali taj primjer pokazuje da su žene itekako otvorene za nove stvari. No ipak ćete sami morati otkriti je li vaša draga spremna na eksperimente poput striptiza, lisica iz seks shopa, igrica voskom i svijećama. Budite oprezni dok joj predlažete male perverzne igrice, no ako vaša draga spada u skupinu koja voli ovakav seks, brzo ćete to otkriti.

izvor: tportal.hr