Evo što misle o ženama koje se seksaju na prvom spoju

I muškarci i žene s pravom se pitaju kad je najbolje vrijeme za početak intimnih odnosa u vezi. Prema istraživanju koje je provela stranica za spojeve WhatsYourPrice.com, žene smatraju da je prvi seks u novoj vezi idealan nakon petog izlaska, a muškarci nakon drugog.

Od čak 25 tisuća ispitanika 77 posto žena smatra da je prvi seks s novim muškarcem najbolje 'odraditi' kad se partneri bolje upoznaju i opuste.

Naravno, muškarci imaju nešto drukčiji pogled na svijet pa njih 69 posto misli da je idealno da seks 'padne' nakon drugog izlaska. Jer ipak između prvog i drugog spoja postoji i te kakva razlika.

Čak 80 posto muškaraca smatra ženu koja padne na njegove čari na prvom spoju - neozbiljnom kandidatkinjom za ozbiljniju vezu. Žene pak ne misle da je seks na prvom spoju prepreka za razvoj veze. Jer, kako objašnjavaju stručnjaci, cilj je svake veze produljenje ljudske vrste. No muškarci ne vole da im je žena 'tako laka'.

'Muškarci vole seksualnu akciju s različitim ženama. No kao natjecatelji ne vole da im žene spavaju s drugim muškarcima. Kritični su prema seksu na prvom spoju jer ne žele da se njihova potencijalna žena tako lako upušta u seksualne odnose', smatra osnivač stranice Brandon Wade.