Definitivno najbolja moguća mjesta za seks na brzaka

seks prakticiranje, mjesta, seks prakticiranje, terapija, liječenje, seks prakticiranje, običaji, Srbija, seksi haljina, seks u dvoje, seksualna žudnja, ljubav
Dizalo

Zaustavite dizalo na nekom katu. Pazite da se pri tom ne oglasi alarm. Nakon što ste završili s igricom, pustite lift da se nastavi kretati, a vi ne zaboravite izaći na jednom od katova prije željene destinacije.

Kino

Kino-dvorane su idealna mjesta za brzinski seks. Mračne su, teško da će vas neko čuti, i gotovo uvijek postoje mjesta koja kao da su stvorena za takve aktivnosti. Ukoliko je dvorana poluprazna, smjestite se u najmračniji kutak. Kad kupujete ulaznice izaberite 'ljubavna sjedala' kako vam ne bi smetao naslon za ruke. Idealne su za oralni seks, ali ako je u dvorani malo ljudi, možete prijeći i na složenije igrice.

Stubište

Pronađite mračni kutak iz kojeg ćete čuti ako netko dolazi. Problem je što je u stubištima najčešće tišina, pa ćete i vi morati pripaziti ukoliko ne želite biti ulovljeni na djelu. Za svaki slučaj provjerite postoje li podrumske prostorije jer su one još i pogodnije za seks na brzaka.

Automobil

Pronađite mjesto gdje vas nitko neće vidjeti niti kazniti za remećenje javnog reda i mira. Premda nije baš naoriginalnije.

Izvor: magazin.net.hr