Ava Karabatić: Morales mi je seksi, ali ne bih spavala s njom

'Koliko god mi je Maja Morales seksi, nikad ne bih vodila ljubav s njom niti s jednom drugom ženom', rekla je Ava Karabatić na chatu portala Dnevnik.hr i dodala da se ne vidi ni u zagrljaju Majinog (bivšeg?) zaručnika Ante Gotovca.

 Osim konzumacije ženske ljubavi, Ava nikad ne bi snimila porno uradak. 'Nema tog novca za koji bih snimila pornić', tvrdi i dodaje kako joj ipak bolje leži lakši sadržaj. 'Špiro i ja volimo erotske filmove.' Iako je javnost vidi kao još jednu starletu, Ava se nikako ne slaže s tim. 'Nisam starleta, već studentica i manekenka, nositeljica šest lenti!' Dapače, 'mudrici od lenti' nikako nije jasno kako su je se mediji uopće dokopali. 'Ne znam uopće kako su mediji došli do mene', čudi se Ava, dok nama bubnja u glavama riječ: 'Ucjena!'

Kad smo kod studija, Ava je odlikašica, kao što se zna, a četvorku je dobila jer nije znala na talijanskom objasniti riječ rasadnik. 'Nisam znala što znači riječ rasadnik. To ne znam ni na hrvatskom. Rasadnik – što je to?', pita se vrijedna studentica dok kuje opake planove. 'Do diplome još godina i pol, pa idemo na magisterij, doktorat i tako dalje.' Možda joj se putem razotkrije prava istina te zakučaste riječi rasadnik.