7 najčešćih laži koje muškarci izgovaraju ženama

veze, prekid, društvene mreže, test, ljubav, muškarci, laži, žene

1. Nemam seksualne fantazije

Malobrojni će priznati svojim partnericama da ponekad imaju seksualne fantazije. Bilo da Vas uspoređuju tijekom bliskosti sa nekom od poznatih i javnih žena pozamašnih oblina, ili zamišljaju u primamljivom rublju. Na pitanje, zašto to čine većina će odgovoriti da u tome ne vide ništa loše a o tome ne žele pričati sa Vama jer se boje da Vas ne povrijede.

2. Pažljivo slušam

Koliko puta ste se našli u situaciji da imate potrebu podijeliti neke situacije sa radnog mjesta, prenijeti oduševljenje vezano uz rasprodaju i cijenu cipela koje su vam se svidjele. Na žalost, veliki broj muškaraca takve informacije ne čuje, to su oni trenuci kada se vaš partner trudi ostaviti dojam da vas pomno sasluša a u konačnici je selektirao poruke. Za veliku većinu muškaraca priče takvog i sličnih sadržaja su gubljenje vremena, raspravljati o najnovijem sniženju ili o srđbi koju ste osujetili zbog „zabušavanja" kolegice na poslu za njih su dosadne. U jednoj od anketa koja je provedena među muškarcima većina je izjavila da vole kad žena odmah pređe na stvar bez previše okorištavanja. Ako ste našli cipele na sniženju a znate da niste u zavidnoj financijskoj situaciji ili naprosto je mišljenje da je to nepotrebno gomilanje obuče, umjesto da pričate priču, budite kratki i jasni i onako znate kako će reagirati na informaciju.

3. Ne prešućujem istinu

Kako bi izbjegli sukobe, muškarci često imaju potrebu prekriti istinu. U veći slučajeva ako muškarac prizna da je u nečemu pogriješio, često nailazi na prijekor partnerice koji kod mnogih eskalira u svađu. Kako bi prevenirali sukobe, poneki muškarci zbog temperamenta svoje bolje polovice prešućuju istinu ne bili sačuvali poljuljani mir i red.

4. Važna mi je romantika u vezi

Rijetki su muškarci koji uživaju u romantičnim iznenađenjima. Cvijeće za Valentinovo za većinu je prigodno obilježavanje dana u godini, muškarci mu daju na značenju, samo zato što je to u očima žene jedan od opipljivih dokaza privrženost i ljubavi.

5. Volim pisati SMS poruke

Jedno od istraživanja otkriva da većina muškaraca nije sklono pisanju SMS poruka niti nekom obliku dopisivanja. Neki muškarci SMS poruke koriste u prvoj fazi zavođenja žena kako bi dubli na vremenu uspostavljanja odnosa. U vezama koje traju, SMS poruke su za većinu muškaraca krajnji oblik komunikacije za kojeg misle da je dosadan, nepotreban i zamoran.

6. Nije mi važno jesam li ti privlačan

Žene su te koje se u većini slučajeva opterećuju promišljanjem „Jesam li mu još uvijek privlačna" Ne biste vjerovali i muškarcima je važno jesu li i dalje privlačni svojim partnericama. Koliko god tvrde da se ne opterećuju vanjštinom, jako im je važno vaše mišljenje. Stoga, koliko god da očekujete da pohvali Vašu novu odjevnu kombinaciju, nemojte škrtariti na pohvali novog odijevanog komada koje je kupio. Budite sigurni da je slagao, kada kaže da mu nije važno dali Vam se sviđa njegova nova košulja ili novo stilizirana frizura.

7. U gužvi sam, ne stignem se javiti

Ponekad pokušavamo opravdati partnere i njihovo zanemarivanja jer rade vrlo odgovoran i zahtijevan posao. Vjerujte, nema tog posla niti obaveza koje ne bi dopustile trenutak u danu da se muškarac iskrade kako bi čuo glas žene koju voli. Postoje neke okolnosti kada nije u mogućnosti nazvati ali ako je to pravilo, onda budite potpuno sigurni da je u pitanju samo jedna od laži koju muškarci iz sigurnosnih razloga koriste kako bi sačuvali postojeće stanje i dali si dovoljno prostora za osjećaj slobode.

Izvor: vecernji.hr